folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Anında Görüntü Show (Eski Arşivciler)

Anında Görüntü Show (Eski Arşivciler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Geçenlerde aklıma bir anda geldi böyle bir tv program vardı diye. Internette indirmek için link aradığımda bir kaç link buldum ama kalitesi çok iyi değil ve eksik  burda link

http://turbobit.net/download/folder/1432426

şimdi zor bir ihtamal de olsa, acaba eskiden beri arşiv tutanlar ya da seven birileri var mı diye merak ettim eğerki elinde link ya da kendi ripleri felan varsa burda payalaşabilir mi ?

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=103785&st=0

şurda kaliteli olarak var ama birşeye ulaşamdım...

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

o verdiğin turbobitleri uplarım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

o verdiğin turbobitleri uplarım

hocam sağol onları temin ettim benima radığım daha kalitelileri 2. linkdekiler bulmadim istiyen varsa upload edebilrsin önceki konularindaki paylaşımların yüzüne yandisk im doldu zaten :D sağolasın

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 1251 Toplam Mesaj: 3