folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara-Demetevler Civarı Kiralik Ev

Ankara-Demetevler Civarı Kiralik Ev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Iyi geceler cumleten.

Ankara da kiralik ev ariyorum, demetevler civari olursa iyi olur benim icin.

Metroyu kullanicagim icin metro civari her hangi bi yerde olur. 

Maksimum 600 liraya kadar cikabilirim, emlakci ile ugrasmak istemiyorum komisyon vs. Cok tuzlu olur.

Varsa bildiginiz bi ev haber ederseniz makbule gececek bu ay icinde cikicam eve.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Iyi geceler cumleten.

Ankara da kiralik ev ariyorum, demetevler civari olursa iyi olur benim icin.

Metroyu kullanicagim icin metro civari her hangi bi yerde olur. 

Maksimum 600 liraya kadar cikabilirim, emlakci ile ugrasmak istemiyorum komisyon vs. Cok tuzlu olur.

Varsa bildiginiz bi ev haber ederseniz makbule gececek bu ay icinde cikicam eve.

hocam hem konunda yukarı çıksın.. demette oturuyom bakar olurum görürsem falan haber ederim.. 

Zugzwang
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Ben de demetevler 3. caddedeyim, görürsem haber veririm hocam, gel genelde bakkalın oralardayım :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Ben de demetevler 3. caddedeyim, görürsem haber veririm hocam, gel genelde bakkalın oralardayım :D

hocam belki ben de uğrarım sonra yanına bu arada profilini çok tuttum sık sık bakarım oraya haberin olsun :D

Zugzwang
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhaa
    dhaa's avatar
    Erkek

25 Mart Mahallesi SSK Blokları. Çok Ucuz Ayda 350 Liraya İki Kişi Kalıyorduk. Metroyada Yakın Biraz Yürürsün. Evlerde Fena Değil Bütçen 600 Liraya Kadarsa İyi Bişey Bulabilirisin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Tuttum beyler evi cok saolun.

5.cadde (358.cadde olarak geciyomus) metroya filan yakin baya 500 e anlastik. Bugun sozlesme imzaliyacam. 

Elektrik su isini halledicem bugun, haftasonu olmadan da tasinicam bakalm.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 994 Toplam Mesaj: 6