Ankara-Demetevler Civarı Kiralik Ev
-
Iyi geceler cumleten.
Ankara da kiralik ev ariyorum, demetevler civari olursa iyi olur benim icin.
Metroyu kullanicagim icin metro civari her hangi bi yerde olur.
Maksimum 600 liraya kadar cikabilirim, emlakci ile ugrasmak istemiyorum komisyon vs. Cok tuzlu olur.
Varsa bildiginiz bi ev haber ederseniz makbule gececek bu ay icinde cikicam eve.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Iyi geceler cumleten.
Ankara da kiralik ev ariyorum, demetevler civari olursa iyi olur benim icin.
Metroyu kullanicagim icin metro civari her hangi bi yerde olur.
Maksimum 600 liraya kadar cikabilirim, emlakci ile ugrasmak istemiyorum komisyon vs. Cok tuzlu olur.
Varsa bildiginiz bi ev haber ederseniz makbule gececek bu ay icinde cikicam eve.
hocam hem konunda yukarı çıksın.. demette oturuyom bakar olurum görürsem falan haber ederim..
-
Ben de demetevler 3. caddedeyim, görürsem haber veririm hocam, gel genelde bakkalın oralardayım :D
-
DevilRullz bunu yazdı
Ben de demetevler 3. caddedeyim, görürsem haber veririm hocam, gel genelde bakkalın oralardayım :D
hocam belki ben de uğrarım sonra yanına bu arada profilini çok tuttum sık sık bakarım oraya haberin olsun :D
-
25 Mart Mahallesi SSK Blokları. Çok Ucuz Ayda 350 Liraya İki Kişi Kalıyorduk. Metroyada Yakın Biraz Yürürsün. Evlerde Fena Değil Bütçen 600 Liraya Kadarsa İyi Bişey Bulabilirisin.
-
Tuttum beyler evi cok saolun.
5.cadde (358.cadde olarak geciyomus) metroya filan yakin baya 500 e anlastik. Bugun sozlesme imzaliyacam.
Elektrik su isini halledicem bugun, haftasonu olmadan da tasinicam bakalm.