Ankara Fizik Tedavi Ve Gata
-
selam. arkadaşlar ankara askeri hastane gata fizik tedavi konusunda türkiyenin bir numarasıymış. ortalama 2 sene önce önce sıra alınmış yeni aradılar çağırdılar. 14'ünde doktora muayene olacam. yatılı tedavi görecem ama bi muayene etsinde bakalım ne zaman. burası hakkında bilgisi olan var mı? buraya yakın mürit var mı?
-
kolay gelsin hocam, geçmiş olsun tekrar.. iki sene sıra bekleniyorsa iyi biryerdir bence, çok uzun bi' süre..
-
Çok güzel bir yer gerçekten.Benim de bir arkadaşım orda hemşirelik yapıyor.Çok gelişmiş teknolojisi var.Bu arada aramadın unuttum herhalde beni :D
-
Hocam Gatada okuyorum ben Beyetepe de mi yatıcaksın yoksa keçiörende hastane de mi( keçiören yatırılmıyor olunabilir ) her türlü sana ulaşabileceğim numarada dır isimdir v.s. ( PM ) at bana ben olmadı bir arkadaşı (5-6 sınıf ) sana bakması için yollarım
Geçmiş Olsun
-
@asiminnesli
hocam tam detaylarını bilmiyorum askeri hastaneymiş galiba. abimle konuşmuşlar. zaten bi kontrole çağırmışlar. muayene edeceklermiş. ama malum durumumdan dolayı yatılı olacaktır. pm attım. sağol.
@sanal_Ajan
evet öyleymiş gidince görecez. neyin oluyor hemşire ( : yok unutmadım. dettayları pm attım.
-
ajan1111 bunu yazdı
@asiminnesli
hocam tam detaylarını bilmiyorum askeri hastaneymiş galiba. abimle konuşmuşlar. zaten bi kontrole çağırmışlar. muayene edeceklermiş. ama malum durumumdan dolayı yatılı olacaktır. pm attım. sağol.
@sanal_Ajan
evet öyleymiş gidince görecez. neyin oluyor hemşire ( : yok unutmadım. dettayları pm attım.
Karşı komşumuzun kardeşidir kendisi :)) Eğer bir şeye ihtiyacın olursa haber ver ben kendisine ulaşırım yardımcı olur.
-
2 sene de sıra gelmiş vay be sağlık sistemimiz gg wp
Geçmiş olsun. Umarim faydasını görürsün nu arada allah doktora düşürmesin asker doktora özellikle
-
bi umut görün konumu (: