Ankara, Hacettepe Beytepe - Kalacak Yer ?
-
İyi günler müridler şubat 6 sında ankarada hacettepe beytepe kampüsünde ki teknoparkda bi stajım olcak yaklaşık 4,5 ay ve şuanda kalcak yer telaşına düştüm stajı kendim ayarladım ve kalıcak yeri kendim temin edicem dedim mecbüren, fakat ankaralı olmadığım için o civarlarda nerelerde kalabilirim hiç bilmiyorum, bana öneride bulunabilecek müridlerden öneri bekliyorum, yurtlar olabilir, stüdya daireler olabilir, cemaat yurtlarıda olabilir(çok katı kuralları olmamak şartıyla) ve fiyatlarınıda özellikle belirtirseniz memnun kalırım, ayrıca kyk yurdunda kal dicekler olucaklardır ama onun için şuan kyk da kalıyor olmam gerek fakat misafir öğrenci olarak kalabilrmiyim onu bilmiyorum bu konuda da bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
-
bende yılbaşında beytepe de bi gece kalıcak yer arıyorum
-
Beytepe Allah'ın s.ettiği yer kışın çekeceğin ulaşım derdine değmez oradaki öğrenci evlerinde falan kal hocam.
-
devlet yurdunda staj yaaptigini belirtince kaliyorsun
-
öğrenci evi flnda olurda fiyat konusunda hiç bilgi verebilecek varmı ne kadar veririöm kalıcak yere :/
-
up
-
hocam beytepede okuyorum ben istediğini sorabilirsin..
beytepede yurt ve öğrenci evleri bulunmakta.. öğrencievlerinin 1600tl hava parası ve 400 tl civarı aylık kirası var.. ayrıca torpilsiz girmen pek mümkün olmaz sanırım ama durumun müsaitse şansını dene..
normal yurtlarda kalabilirsin onada şimdiden ulaşmaya bak bence yerini sağlama almak adına çünkü beytepede kalmak gerçekten büyük imkan öğrenci için biz ankaralılara beytepeye gitmek zulüme dönüşebiliyo.. yurdun kirasını hatırlamıyorum ama 200 250 civarı olabilir tahminimce daha azı olur fazlası olmaz ama yine de emin değilim işte..
onun dışında ümitköye yakındır bizim kampüs.. iki vasıtayla gelirsin ama çok kısa sürer.. ümitköy pahalıdır kira adına
bahçelievlerde falan oturursan tek otobüsle gelirsin yarım saate ama bahçelide pahalıdır =)
okuldan daha da uzaklaşınca daha hallice kiralar bulunur(kolej-kurtuluş civarı okula giden otobüsün ilk durağı orada)
tahsin ballıoğlu yurdu var yine okula tek otobüsle gider gelirsin yakındır kyk yurdudur hayvan gibi yurt baya kalabalık baya büyük ona da bi bak istersen..
benim tavsiyem beytepede kalmaya zorlaman beytepe güzeldir hem hem de ulaşım belasını çekmezsin
-
hocam beytepede kalırım ankarnın merkezinde gözüm yok bildiğin köy olsun gene kalırım ama ucuz iş arıyom biraz ben yoksa cemmat yurdu fln olucak gibi ztn de gimeden önce bilem gerekiyor, bide ben okul için değil teknoparkda bi şirketde staj için gidiyom benim okulun son stajı olucak son sınıf yani sonrasında orada bi yere de yerleşebilirim, işe kabul edilirsem, yani beytepe içinde de olur, biliğim kadarıyala yakınında odtü, bilkent in kampüsleride varmış ama ne kadar yakın mesafede bilmiyom, aknkarada akrabada var ama onlar mobilyacılar sitesinde oturuyo orası da çok uzak sanırım beytepeye, sen bana beytepe içinde kalıcak yer söyleyebilrimisin cemmat yurtlarıda dahil, ve özellikle fiyat soruyorum imaknın varsa arkadaşlarına bi mesaj atıp sorsan da olur 2 ayım var ama gerekirse gidip kendim bakıcam.. :/
-
hocam beytepe kampüsünün içinde iki seçeneğin var
-öğrenci evleri (bunlardan bahsettim zaten normal yurdun bi tık lüksü)
-öğrenci yurtları bu da bildiğin yurt 4 kişilik odalar falan var aylıkta 185 liraymış senin kalma şansın var mı bilmiyorum am mail ya da telefonla sorabilirsin yurda..
eğer ilerde Ankarada yaşamayı düşünüyosan ona burayı gelip görünce bakarsın öğrenirsin semtleri falan sonra karar verirsin iş durumlarına göre..
beytepe güzeldir zaten hani sana beytepede idare et demiyorum sıkıntı çekmezsin orda yaşarsan ayrıca ulaşım sıkıntı olmaz dediğin yerde kampüsün içinde sonuçta çıkıp 10 15 dakka yürüycen sabah.. Ankarayı öğrenince birazda bakarsın durumlara eve falan geçiyosan geçersin.. cemaat yurdu nerde var bilmiyorum ama tek vasıtayla gidebiliceğin biyerde de bulursun illaki..
akrabalarının evide diğer kampüslerin içindeki odtü bilkentteki yurtlar falanda senin işini görmez hocam o okullardaki sistemde bizimkiyle aynı zaten hani okuldan bağımsız cemaat yurdu vs bulamazsın oralarda da..
http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/beytepeyurtlari.php
şu linki bir oku hocam bi ara sor benim durumum böyle böyle de sonra başka seçenekleri değerlendiririz..