Ankara İmitasyon Saatler (İstek)
-
beyler ankarada nerde imitasyon saatler bulabilirim . adamakıllı estetik zevke sahip saatlerin orjinali 1000 2000 lira. bu parayı vermem saate onun yerine 3 5 imitasyon alır çeşit çeşit takarım . ama internetten almak istemiyorum gidip gözümle beğenip almam lazım .
nerdedir bu imitasyonların satıldığı yerler ankarada. süper dandik olmamak kaidesiyle . kaliteli imitasyonlar
-
çakma rolex istiyorsun.ama birebir olanlardan :)
-

şu tarz bişey iyi olur walla . dediğim gibi estetik çok önemli
-
imitasyon saat takilmaz hoca, teneke gibi bi ses geliyor saatten, agirligina dicegim bisey yok agirligi ayarlamislar ama ses hala ayni.
paran azsa swatch guzeldir, para bulursanda rado almani oneririm.
-

-
Hocam Ankara'da nerede bulabilirsin bilmiyorum ancak Sebago diye bir marka var. Ayakkabası çok ünlü ve pahalıdır. Saat işine de girdiler. Bunlar 3-4 ay önce Türkiye'ye girdi bildiğim kadarıyla. Ve ben gördüm gerçekten yukarıdaki saat gibi birşey düşünüyorsan ona benzeyen modelleri ve çok güzel saatler. Şimdi ipyasaya yeni girdiği için ucuzdan girdi. 1-2 sene sonra piyasayı sallar. Ankara'da var bildiğim kadarıyla saatçilerde.
-
kardesım saat 10 danm sonra kızılaya ın emıtasyon malzeme dolu her boku bulabılırsın :))