Ankara İmitasyon Saatler (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler ankarada nerde imitasyon saatler bulabilirim . adamakıllı estetik zevke sahip saatlerin orjinali 1000 2000 lira. bu parayı vermem saate onun yerine 3 5 imitasyon alır çeşit çeşit takarım . ama internetten almak istemiyorum gidip gözümle beğenip almam lazım .

nerdedir bu imitasyonların satıldığı yerler ankarada. süper dandik olmamak kaidesiyle . kaliteli imitasyonlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    çakma rolex istiyorsun.ama birebir olanlardan :)

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

saat

şu tarz bişey iyi olur walla . dediğim gibi estetik çok önemli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

imitasyon saat takilmaz hoca, teneke gibi bi ses geliyor saatten, agirligina dicegim bisey yok agirligi ayarlamislar ama ses hala ayni.

paran azsa swatch guzeldir, para bulursanda rado almani oneririm.

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Hocam Ankara'da nerede bulabilirsin bilmiyorum ancak Sebago diye bir marka var. Ayakkabası çok ünlü ve pahalıdır. Saat işine de girdiler. Bunlar 3-4 ay önce Türkiye'ye girdi bildiğim kadarıyla. Ve ben gördüm gerçekten yukarıdaki saat gibi birşey düşünüyorsan ona benzeyen modelleri ve çok güzel saatler. Şimdi ipyasaya yeni girdiği için ucuzdan girdi. 1-2 sene sonra piyasayı sallar. Ankara'da var bildiğim kadarıyla saatçilerde.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

kardesım saat 10 danm sonra kızılaya ın emıtasyon malzeme dolu her boku bulabılırsın :))

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 5318 Toplam Mesaj: 7