Ankara Kpss Kurslari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaslar okul bitiyor 1 sene kpss ye kasmak istiyorum ve gece gunduz ders calisip hededim beden egitimi ogretmenligini kazanip atanmak. Ankaradaki en iyi kpss dersanelerini yazarmisiniz size zahmet ? Kurslar genelde kizilay civarinda bomba olayindan dolayi acikcasi o tarafa pek gitmek istemiyorum ama etlikde keciorende dersane yok bildigim kadariyla yardimlarinizi bekliyorum . Eger bildiginiz konu anlatimli ve soru cozumlu kaynaklar varsa simdiden satin alayim.

Not : tarih savar diye bi kitap aldim adamlar bu sene 8-9 tane soru yakalamis kpss ye hazirlananlara oneririm.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Merhaba hocam. dershane önerisinde bulunmayacağım ama tavsiyede bulunacağım.

Temeliniz nasıl bilmiyorum ama bir işte çalışmayacaksanız yani bir sene sadece kpss illetine çalışacaksanız bence dershaneye gerek yok. Çünkü internette bir dünya ders anlatım videoları var.

Takıldığın soruların çözümleri için de facebook gruplarından yardım alabilirsin. Bunlardan dolayı hem dershaneye vereceğin parana hem de git geldeki zaman kaybına ne gerek var.

Ha dershanenin artısı nedir? Dershane kişiyi bir sisteme sokar belli saatlerde orada bulunman gerektiği için boş işlerle vakit geçirmen engeller (kendinizi biliyorsanız bu yazdığım sizin için geçerli değil)

Sadece şu şekilde gitmenizi öneririm, anlaştığınız dershanenin haftada bir denemelerine girin. Rakiplerinle puanlarınızı kıyaslamak, seviyeniz nerede onu görmek ve de gerçek sınava hazırlanmak için gidin derim.

Yanlış hatırlamıyorsam sizin puanlar çok yüksek değildi biraz kendinizi sıkarsanız inşallah olur bu iş ;)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

İhtiyaç ve murat hocam. gkgyde murattan, eğitim de ihtiyaçtan daha iyisini görmedim.

her ikisini beraber gideceğine göre, hem hoşa hem kaynak olarak öncelikle ihtiyaç akabinde murat derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

İhtiyaç ve murat hocam. gkgyde murattan, eğitim de ihtiyaçtan daha iyisini görmedim.

her ikisini beraber gideceğine göre, hem hoşa hem kaynak olarak öncelikle ihtiyaç akabinde murat derim.

murat egitimi duymustum onuda arastıracagım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

1 sene çalışacak adamın dersaneye gitmesine gerek yok.. tarihi istediğin kadar iyi öğren 1 ay sonra başa almadın mı unutursun.. o yüzden konuları 1 defa bitirip farklı kaynaklardan soru çözeceksin.. türkçe zaten bildiğin yetenek işi yorumlama yeteneğin iyi olacak coğrafyanın teferruatını öğrenmen bile 1 ay sürer.. yani özetlersek 1 sene çok fazla bir süre kanımca.

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Facede dolaşırgen gördüm. Sizin konuya da daha önce bakmıştım. Fikir oluşması amacıyla yollayayım dedim..  Şimdiden başarılar.. 

https://www.facebook.com/groups/KPSSSA/permalink/1086232908133060/

Gruba katılıp yorumları da okumanızı tavsiye ederim hocam..  

Grup kapalı. Grubu göremeyenler için.. 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
Toplam Hit: 1787 Toplam Mesaj: 7
kpss