Ankara-Kücük Bi Soru.
-
sa ağalar ne var ne yok yaw :)
gene düştük yollara, bugun (24.02.2011) bartına gidiyorum metro ile saat 3 de .. pazar günü (27.02) ankaraya geçecem.. TCDD de işim var .. otogarda inecem otobüsten. tcdd ye gitmem lazım.. bu konuda yardımcı olabilecek varmı . nasıl gidebilirim tren istasyonuna . ve o yakınlarda da uygun bi otelde konaklamam lazım bi gece.. yardım cı olabilirseniz sevinecem.. -
google maps :D
bende ankaradayım yarın eskişehir e geceçeğim.ankaradaki tüm adreslerimi yüce google dan buldum.
konaklama olarakta pek bi bilgim yok
-
dostum ankara terminalde (aşti) ineceksin, ankaray denen mini metroya bineceksin kızılay durağında ineceksin, sona duraktan çıkmayıp normal metroya bineceksin(kırmızı hat oluyo o diğeri yeşil hat) ordan ulus durağında ineceksin ordan sonra 19mayıs stadyumu yönnüde ilerleyeceksin hemen orada tcdd kime sorsan gösterir herkez bilir.Metro ne aq diyosan aştide tüp geçit var orta katta ordaki tabelalara bakıp bosna-hersek caddesi denen merdivenlerden çıkacaksın orda çıktığında karşıda aştiyi görüyon herneyse orda yol kenarında hengame olur zaten ULUS-TERMİNAL yazan dolmuşa bineceksin.(Rüzgarlı yazana binme biraz yürürsün)Ortalama 10 dk da ulus metro durağında olursun.Ama hiç bi bilgin yoksa ankara hakkında metroyu tavsiye ederim.Kalacak yer konusunda ise ulusta zirrat bank var balkık pazarı falan var orda seyyar satıcılara sorabilirsin en ucuz nerde kalırım falan orda bi sürü dandik otel var ama tekin yerler değil gibime geliyo araştır biraz.kolay gelsin.ankarada olsam yardımcı olurdum :)
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------google maps :D
bende ankaradayım yarın eskişehir e geceçeğim.ankaradaki tüm adreslerimi yüce google dan buldum.
konaklama olarakta pek bi bilgim yok
-----------------------------bunu kullanma imkanım yok hocam
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------
dostum ankara terminalde (aşti) ineceksin, ankaray denen mini metroya bineceksin kızılay durağında ineceksin, sona duraktan çıkmayıp normal metroya bineceksin(kırmızı hat oluyo o diğeri yeşil hat) ordan ulus durağında ineceksin ordan sonra 19mayıs stadyumu yönnüde ilerleyeceksin hemen orada tcdd kime sorsan gösterir herkez bilir.Metro ne aq diyosan aştide tüp geçit var orta katta ordaki tabelalara bakıp bosna-hersek caddesi denen merdivenlerden çıkacaksın orda çıktığında karşıda aştiyi görüyon herneyse orda yol kenarında hengame olur zaten ULUS-TERMİNAL yazan dolmuşa bineceksin.(Rüzgarlı yazana binme biraz yürürsün)Ortalama 10 dk da ulus metro durağında olursun.Ama hiç bi bilgin yoksa ankara hakkında metroyu tavsiye ederim.Kalacak yer konusunda ise ulusta zirrat bank var balkık pazarı falan var orda seyyar satıcılara sorabilirsin en ucuz nerde kalırım falan orda bi sürü dandik otel var ama tekin yerler değil gibime geliyo araştır biraz.kolay gelsin.ankarada olsam yardımcı olurdum :)
-----------------------------
çok karmasık :( -
1) Aştide İn. Ankaray a bin. Kızılay durağında ineceksin.
2) İndigin yerde tekrar bilet basmayarak metroya geç. Ulus durağına giden metroya bin ve ulusta in.
3) Metrodan yukarı cıkınca kimse sorsan gösterir Tren garı nerde dersen. Baktın kimse bilemiyo. 19 Mayıs Stadı ve Ankara Arenanın oldugu yöne doğru dümdüz yürü zaten göreceksin.
-
sora sora bağdat bulur hocam yırtık olacaksın az :) herkezin bildiği yer bazı krolar hariç herkez yardımcı olur
-
aştide in ankaraya bin tandoğan durağında in hemen orda tcdd arkadaşlar saçmalamış biraz
edit:5dk yürümen gerekebilir