Ankara Su Ürünleri Mühendisliği
-
arkadaşlar ankara su ürünleri mühensiliği hakkında bilgisi olan var mı orda okuyan yada orayı bilen olursa bi zahmet mesajınızı bekliyorum. Özellikle ortamını merak ediyorum sağ-sol olayları nasıl orda ? Bi de yurt imkanları nasıl ?
-
İstanbul Üniversitesi su ürünleri fakültesi sağ solun merkezi olduğunu biliyorum (beyazıt ) :) Ankara konusunda bilgim yok kardeşim.
-
ya ben gitiycem kardeşim gidecek herifin olaylara karışmasını istemiyorum ya inşallah düzgün bi yerdir ya
yokmu arkadaşlar bi bilgisi olan ?
-
ay lov yu filmi geldi aklıma :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ay lov yu filmi geldi aklıma :D
-----------------------------
benim de aklıma geldi çok pis dalga geçtim çocukla :D -
Yanılmıyorsam Bölüm Ziraat Fakültesi kampüsü içinde. Kuzey yerleşkesinde. Olay falan olmaz içiniz rahat olsun. Tek sorun akşam belli bir saatten sonra dışkapı tekin bir yer değildir. Gaspçısı, manyağı çok olur. Onun dışında herhangi bir problem olmaz. Rahat rahat gider gelirsin. Ziraat fakültesinin dekanlık yerleşkesinde ankara üniversitesinin yıldırım beyazıt öğrenci evi var. Kalanlar rahat olduğunu söylüyor. Bölüme yakın. Yürüyerek 15-20 dakikada gidersin. Bunun dışında yine kampüse çok yakın yurtkurun erkek öğrenci yurdu var.
Dediğim gibi su ürünleri bölümü daha önce ziraat fakültesine bağlıydı. Yeni mühendislik oldu. Yerini taşımadılarsa herşey anlattığım gibi. Ankara üniversitesinde siyasi olaylar çoğunlukla dil tarihte oluyor. Sizle alakası yok.
-
dostum saol bilgilerin için