folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara Su Ürünleri Mühendisliği

Ankara Su Ürünleri Mühendisliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar ankara su ürünleri mühensiliği hakkında bilgisi olan var mı orda okuyan yada orayı bilen olursa bi zahmet mesajınızı bekliyorum. Özellikle ortamını merak ediyorum sağ-sol olayları nasıl orda ? Bi de yurt imkanları nasıl ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

İstanbul Üniversitesi su ürünleri fakültesi sağ solun merkezi olduğunu biliyorum (beyazıt ) :) Ankara konusunda bilgim yok kardeşim.

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya ben gitiycem kardeşim gidecek herifin olaylara karışmasını istemiyorum ya inşallah düzgün bi yerdir ya

yokmu arkadaşlar bi bilgisi olan ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ay lov yu filmi geldi aklıma :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ay lov yu filmi geldi aklıma :D

-----------------------------
    benim de aklıma geldi çok pis dalga geçtim çocukla :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Yanılmıyorsam Bölüm Ziraat Fakültesi kampüsü içinde. Kuzey yerleşkesinde. Olay falan olmaz içiniz rahat olsun. Tek sorun akşam belli bir saatten sonra dışkapı tekin bir yer değildir. Gaspçısı, manyağı çok olur. Onun dışında herhangi bir problem olmaz. Rahat rahat gider gelirsin. Ziraat fakültesinin dekanlık yerleşkesinde ankara üniversitesinin yıldırım beyazıt öğrenci evi var. Kalanlar rahat olduğunu söylüyor. Bölüme yakın. Yürüyerek 15-20 dakikada gidersin. Bunun dışında yine kampüse çok yakın yurtkurun erkek öğrenci yurdu var. 

Dediğim gibi su ürünleri bölümü daha önce ziraat fakültesine bağlıydı. Yeni mühendislik oldu. Yerini taşımadılarsa herşey anlattığım gibi. Ankara üniversitesinde siyasi olaylar çoğunlukla dil tarihte oluyor. Sizle alakası yok.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dostum saol bilgilerin için

Toplam Hit: 1348 Toplam Mesaj: 7