folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara Üniversitesi Eğitim Sistemi

Ankara Üniversitesi Eğitim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar kardeşim ankara üniversitesini kazandı şimdi kredi/sınıf geçme/ ders seçm/kalma vs gibi işlerden anlamıyor ben de anadolu üniversitesinde okuyorum ama bizim sistemle alakası yok şimdi baktım sitesinden hiç bişey anlamadım ders seçme bugünmüş ama hazırlıkta okuması ihtimalmiş ders seçme sayfasına girdim hiç bişey anlamadım bana orda okuyan birisi sistemi anlatabilir mi acaba ? Hatta su ürünleri mühendisliğini okuyan biri olursa daha iyi olur :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Üniv. kazanıyor ama merak ettiği her şeyin ankara.edu.tr de olduğunu düşünemiyor mu ? Fakülteler arasında farklılık oluyor,başka fakültede okuyan su ürünleri bilemeyebilir.tbt de ankara su ürünleri okuyan kaç kişi vardır.Girecek sitesine her şeyi öğrenecek.Zor geliyorsa üniv. açılmasına az kaldı zaten,yakında öğrenir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

oryantasyon günü felan vardır onlara gitsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

baktım da arkadaşım anlamadık yaşayanlar daha iyi bilir diye soruyoruz sanki çükümüz kalkmıyo napim diye sormuyoruz ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 4