Ankarada İngilizce Kursu
-
ankarada ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum.odtü nün kursu felan varmış baya iyiymiş ama pahalıymış.sizden yardım bekliyorum.fiyatı uygun ve ingilizce öğrenebileceğim kursları yazabilirmisiniz.önerilerinizi bekliyorum.
-
English time a gitmeni tavsiye edebilirim...
-
odtü de hazırlık okuyorum. Bi okulun hazırlıgı boleyse paralı kursu nasıldır bilemem, muhtesem ogretiyolar, bence kacırma derim..
-
YesMilord bunu yazdı:
-----------------------------
odtü de hazırlık okuyorum. Bi okulun hazırlıgı boleyse paralı kursu nasıldır bilemem, muhtesem ogretiyolar, bence kacırma derim..
-----------------------------Kolay gelsin dikkatli ol çift dikiş yapmayan yok hazırlıkta (:
ps: kursa falan gitme. Al kitapları eğitim cdlerini kendin öğren. Artan paraylada bi Amerika yap gel...
-
Gecement bunu yazdı:
YesMilord bunu yazdı:
-----------------------------Kolay gelsin dikkatli ol çift dikiş yapmayan yok hazırlıkta (:
ps: kursa falan gitme. Al kitapları eğitim cdlerini kendin öğren. Artan paraylada bi Amerika yap gel...
-----------------------------zaten fena değil ingilizcem.sınavda bişeyler yapar fiyatı düşerim.
-
Gecement bunu yazdı:
YesMilord bunu yazdı:
-----------------------------saol hocam bende ole dusunuyorum ama bakalım zaman ne getirir.. :)