Ankara‘Da İş
-
Merhaba arkadaşlar Başlıkta da yazdım. Ankara da iş arıyorum bir kaç ay çalışmam lazım. bana önerebileceğiniz
sizin olur tanıdık olur Market olur hemen girip çalışabileceğim bir yer lazım durum acil olmasa konu açmazdım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Kişisel olduğu için gizliyorum.
Modlara (acil olduğu için açtım umarım konu silinmez)
ModS: iş konusu olduğu için silmedim taşıdım ama gizliliği gerektiren bir durum yok.
-
işkur'a git. binlerce asgari ücretle vasıfsız elemen aranıyor.
-
kuytul bunu yazdı
işkura başvurdum aylardır beklıyorum hocam.
-
aliss bunu yazdıkuytul bunu yazdı
işkurun web üzerinden yapılan başvuruları pek siklediği söylenemez direk bürodan iş listesi iste hemen bir yerlere gönderirler seni.
-
vukuat bunu yazdıaliss bunu yazdıkuytul bunu yazdı
işkurun web üzerinden yapılan başvuruları pek siklediği söylenemez direk bürodan iş listesi iste hemen bir yerlere gönderirler seni.
Mamak civarı bi yer de olabilir illa işkur olacak değil yani. Market vs. olabılir.
-
Up olsun. umarım bulabilirsin.
-
LizardKing bunu yazdı
Up olsun. umarım bulabilirsin.
İnşallah hocam teşekkürler.
-
bir up daha gelsin, iş konusunda çok sıkıntılar yaşamıştım.
bir kaç kişi daha görsün belki yardımcı olmak isteyen çıkar.
-
Hocam bu aralar okullar tatil olduğu için öğrencilerin yaptığı part time işlerin birçoğunda açıklar var. Restoran cafe barlarda, avmlerdeki mağazalarda, organizasyon şirketlerinde.. Eğer çok sıkışıksan gerçek bir işe kavuşana kadar bu şekilde geçici bir çözüm bulabilirsin.
-
Hocam bi marketin fırınında çıraklık yapabilirim dersen 1-2 güne kadar sana haber verebilirim.
Eğer devamlı istersen 1 buçuk 2 yılda Ekmek ustası olup güzel para kazanabilirsin. Şu sıralar ramazan olduğu için işleri biraz yoğundur ama rahat mekan. Arkadaşım usta olarak çalışıyor. Çırak bulmadılarsa sana da uyarsa olur bu iş.
Not: iş yeri kızılay civarında.
saftiriksincap tarafından 17/Tem/13 08:40 tarihinde düzenlenmiştir