Ankarada Kalacak Uygun Yer
-
Merhaba ben 12 günlüğüne anakraya gitmem gerekiyor. ulustaki oteller uygun olduğunu sölüyorlar oradan Almer Hotel Ankara yı buldum 19 şubatta giriş 4 martta çıkış olacak şekilde sizde 893 lira oluyor sizce değermi gidilirmi ulustaki çoğu otel için iyi değil diyorlar sizin tavsiyeniz ne yönde olur. Almer e rezervasyon yaptırayım mı ? yada daha iyi bir alternetfmi bakayım
juniourfalcon tarafından 28/Oca/18 12:22 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Almer ulus’taki cogu otelden iyidir hatta hepsinden iyidir kizilaya yuruyus mesafesinde ankaranin merkezinde fiyatta iyi dusunme hocam gece bazen ses olabilir ama gormezden gel onlarida :))
-
DevilKingtr bunu yazdı
Almer ulus’taki cogu otelden iyidir hatta hepsinden iyidir kizilaya yuruyus mesafesinde ankaranin merkezinde fiyatta iyi dusunme hocam gece bazen ses olabilir ama gormezden gel onlarida :))
tek gece kalacaktım kızılayda bir otel buldum. iyi duruyordu. gece ses yüzünden kafayı yedim.
-
Meşrutiyette kiralık evler var, o paraya ev tutarsın. Günlüğün 100 lira diyorlar, 10 günü pazarlıkla tutabilirsin. Düşünürsen pm at telefon numarası vereyim
KotomineKirei tarafından 28/Oca/18 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
airbnb bunu dene
-
Mycity bunu yazdı
airbnb bunu dene
hocam sen çok yaşa.
-
Mycity bunu yazdı
airbnb bunu dene
deneyecem
-
Gürkent otelde kaldim geçen aylarda fiyata gore gayet uygundu kizilay ulus arasinda sihhiye ordu evi karsisinda