folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ankara‘Da KPSS Ve Sadece Genel Kültür İçin Dershane

Ankara‘Da KPSS Ve Sadece Genel Kültür İçin Dershane

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bu yaz ayında beri mezunum ve işsiz işsiz dolanıyorum. Aslında özel sektörde çalışmak istemiyorum sıkıntı bu. Bir panda kadar çalışma isteğim var anlayacağınız. Körelip duruyorum oturduğum yerde.

Seneye diyorum (KPSS 2016), KPSS'ye çalışayım. Bilg. Müh. için genel yetenek, genel kültür çalışmak yetiyor. Yeterli alım çoğu bölümle olduğu gibi bizdede yok. Hatta rezil durumlarda alımlar var. İlk alımlar 92+ üzerinde oluyor. Arkadaşım 1 sene çalıştı 78 puan aldı üzülüp duruyor haklı olarak. En son alımı 85 puanla programcı mı ne almışlardı devlet baba.

Neyse. Genel yetenek için dershaneye para vermek istemiyorum.Ankara'da SADECE genel kültür için kayıt yaptıran dershane var mı bildiğiniz? Fiyatları ne kadar.

Amacım elimde bir puanım olsun, belki merkezi atamadan hakkımızla bir yerlere atanırız. Olmadı askere gidip özel sektöre kendimi adayacağım yapacak başka birşey yok.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Sizin bahsettiğiniz KPSS-B grubu oluyor. Çift senelerde yapılıyor ve geçen sene son KPSS sınavı olduğu söyleniyordu. Seneye sınav yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgi bulamadım, bilen varsa paylaşırsa iyi olur.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Daha ha diye kaldıramazlar hocam. Yapılmayacağına dair net birşey yokken niye yapılacağına dair net bir kanıt arayalım.

DrKill tarafından 18/May/15 13:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

çoğu dersane yapıyodur ama kızılayda dostun üstünde arke diye bir dersane var onlar ayrı ayrı alıyolar 

19 mayısda liseler açık mı kpss başvuruları için bilen var mı 

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Daha ha diye kaldıramazlar hocam. Yapılmayacağına dair net birşey yokken niye yapılacağına dair net bir kanıt arayalım.

Haberiniz yoktur belki hocam. Geçen sene Erdoğan tarafından açıklama yapıldı, "artık kurumlar kendi yapacakları sınavlar ile atama yapacakları" yönünde, buna Milli Eğitim Bakanlığı da dahil. Hatta Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Orman Genel Müdürlüğü kurumları merkezi atamalardan çıktı. Üstüne Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın memur kadroları da KPSS merkezi atamalardan ayrıldı. Eskiden belediyelerin bazılarına KPSS ile atama yapılabiliyordu ama şimdi bütün bunların yanında belediyelerden de açık kadro çıkmasını beklemiyorum. Buna ek olarak Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün kadrolu personel alım şartları değişti.

Sizin "ha diye kaldıramazlar" dediğiniz olaya geçen sene başladılar hocam. Bu yukarıda saydıklarımı kanıt olarak kabul etmiyorsanız bir şey diyemem tabi.

Seneye sınav kesin yapılır mı bilmiyorum ben de, öğrenirsem ben de tekrar hazırlanmayı düşünebilirim. Ama bu hükümetin ne yapacağı belli değil sanırım. 7 Haziran'dan sonra belli olur diye tahmin ediyorum.

RaNGeR tarafından 18/May/15 13:23 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Haberiniz yoktur belki hocam. Geçen sene Erdoğan tarafından açıklama yapıldı, "artık kurumlar kendi yapacakları sınavlar ile atama yapacakları" yönünde, buna Milli Eğitim Bakanlığı da dahil. Hatta Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Orman Genel Müdürlüğü kurumları merkezi atamalardan çıktı. Üstüne Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın memur kadroları da KPSS merkezi atamalardan ayrıldı. Eskiden belediyelerin bazılarına KPSS ile atama yapılabiliyordu ama şimdi bütün bunların yanında belediyelerden de açık kadro çıkmasını beklemiyorum. Buna ek olarak Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün kadrolu personel alım şartları değişti.

Sizin "ha diye kaldıramazlar" dediğiniz olaya geçen sene başladılar hocam. Bu yukarıda saydıklarımı kanıt olarak kabul etmiyorsanız bir şey diyemem tabi.

Seneye sınav kesin yapılır mı bilmiyorum ben de, öğrenirsem ben de tekrar hazırlanmayı düşünebilirim. Ama bu hükümetin ne yapacağı belli değil sanırım. 7 Haziran'dan sonra belli olur diye tahmin ediyorum.

Kalkarsa mülakatlarla alacaklar demektir. KPSS puanı bir şekilde kullanılır. Ama işin içine torpil girerse o zaman sıçarım. Umarım girmez diyerek, toz pembe hayallerle ben sorularıma gene cevap arayayım hocam. Bu sene KPSS ye hazırlanan yok mu aramızda. Dershane'sini tavsiye edecekler?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Kalkarsa mülakatlarla alacaklar demektir. KPSS puanı bir şekilde kullanılır. Ama işin içine torpil girerse o zaman sıçarım. Umarım girmez diyerek, toz pembe hayallerle ben sorularıma gene cevap arayayım hocam. Bu sene KPSS ye hazırlanan yok mu aramızda. Dershane'sini tavsiye edecekler?

Zaten saydığım yerlerde ya sözlü mülakat var ya da yazılı+sözlü mülakat var. Üstüne sınava girmeyi hak etmek için KPSS puanı istediler, yani kullandılar hocam. Ama 2014 KPSS puanları geçerli olduğu için yapmış oldukları bir şey diye düşünüyorum. Geçerliliği 2016 temmuz başında bitecek, ondan sonra ne olacak bilemiyorum, 7 hazirandan sonra belli olur diye beklemedeyim.

KPSS kursu soruyorsanız da, yıllar önce (sanırım 2010'du) arkadaşım Ankara'da KPSS'ye hazırlanmıştı. Karacan Akademi'ye gittiğini hatırlıyorum ve memnun kalmıştı. Zaten o sene atandı. Aslında o sene girmek varmış. 2012 ve sonrasında işi iyice fantaziye bağladılar.

RaNGeR tarafından 18/May/15 13:46 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 993 Toplam Mesaj: 7