folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Ankara'da Laptop Tamiri Yapan Bir Yer?

Ankara'da Laptop Tamiri Yapan Bir Yer?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hades_06
    hades_06's avatar
    Erkek

dün gece sahurda laptopun kasasına yarım bardak kola döküldü hiç birşey yapmadan ters çevirdim laptopu kapattım ve yattım sabah kalkıp açtıgımda laptop acıldı fakat ekrana goruntu gelmedı acaba ankara'da laptop tamiri yapacak uygun fiyatlı bir yer varmı acaba bu arada laptop epey eski ibm parçasını fln bulabilirmiyiz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    hades_06 bunu yazdı

dün gece sahurda laptopun kasasına yarım bardak kola döküldü hiç birşey yapmadan ters çevirdim laptopu kapattım ve yattım sabah kalkıp açtıgımda laptop acıldı fakat ekrana goruntu gelmedı acaba ankara'da laptop tamiri yapacak uygun fiyatlı bir yer varmı acaba bu arada laptop epey eski ibm parçasını fln bulabilirmiyiz?

mürid sarı ya bi pm at hocam istersen 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kızılayda konur sokakta asus tamiri yapan bi yer var. 2 kafenin arasında 2. katta. adını tam hatırlamıyorum.

geçen arkadaşın laptopun ekranı kırılmıştı orda değiştirmiştik. chipseti 50-60 liraya yapıyorlardı.

sorarsan muhtemelen tarif ederler.

not: kafelerden birinin önünde aşırı şeker bi kız var müşteri çekmek için koymuşlar. kızı görürsen doğru yerdesin :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ankarayı bilmem ama istanbuldaki işleriniz için

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

kızılayda konur sokakta asus tamiri yapan bi yer var. 2 kafenin arasında 2. katta. adını tam hatırlamıyorum.

geçen arkadaşın laptopun ekranı kırılmıştı orda değiştirmiştik. chipseti 50-60 liraya yapıyorlardı.

not: kafelerden birinin önünde aşırı şeker bi kız var müşteri çekmek için koymuşlar. kızı görürsen doğru yerdesin :D

AKTA bilgisayarı diyorsun.

Benimde 4-5 kere işim düşmüşlüğü var. Tavsiye ederim iyi iş çıkarıyorlar. Tamir fiyatları da gayet makul oluyor.

Solak Cerrah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Yüksel caddesi 22/2 Anser bilgisayar 

Minik Tavsiye Etti de yardımcı olurlar :D 

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Gecement bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

AKTA bilgisayarı diyorsun.

Benimde 4-5 kere işim düşmüşlüğü var. Tavsiye ederim iyi iş çıkarıyorlar. Tamir fiyatları da gayet makul oluyor.

heh aynen. akta bilgisayar. fiyatları bence gayet iyi  daha önce başka yerlerden fiyat almıştım en makulu onlar vermişti.

bide 1 ölü pixel de bile değişim garantiliydi :D

not: kapıdaki kız çok tatlı ama :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hades_06
    hades_06's avatar
    Erkek

yarın bakacağım dediğiniz yerlere kolej de bimar bilgisayar gördüm orası nasıl sizce arkadaşlar hiç işi düşen oldumu oraya?

Toplam Hit: 1689 Toplam Mesaj: 8