Ankarada Linux Eğitimi Vermek
-
Merhaba,
ankarada sıfırdan linux eğitimi vermek istesem, (son 4 yıldır Linux/Unix sistem yöneticiliği yapıyorum)
kaç kişi gelir ortalama ne kadar fiyat çekmek gerekir.
Veya @rene 'nin eğitim verdiği bir yer vardı öyle bir yerde vermek istesek yardımcı olan olur mu acaba?
Tabi ben sadece haftasonu hocalığı yapıcam mekanı onlar ayarlayacaklar şeklinde.... -
Çok ucuz ve online videolu konferans eğitimi yaparsan ve sadece tbt faydalanırsa çok faydalı olursun.
-
whoobay bunu yazdı
Çok ucuz ve online videolu konferans eğitimi yaparsan ve sadece tbt faydalanırsa çok faydalı olursun.
Belki haklısın ama ben zamanında gittiğim içerik dolduruyum diye uğraşan hocalardan sıkıldım.
Hoca dediğin öğrenciye herşeyi uygulatacak olmuyorsa uğraşacak kısacası eve iş kalmayacak.
Geç kalıyoruz hemen devam edelim siz de evde deneyin diyip geçmeyecek bence....
Belki ek ders koyacak belki eğitimün süresini uzatacak ama hakkedecek...
-
O işler öyle olmuyor malesef hacım. Kurslar için ders saatinin nekadar fazla olması okadar maliyet demek. Maliyet de müşteriye yansır.
-
1234567B bunu yazdı
O işler öyle olmuyor malesef hacım. Kurslar için ders saatinin nekadar fazla olması okadar maliyet demek. Maliyet de müşteriye yansır.
Haklısın ancak faydalı olmuyor , sonrada millet eğitim almaktan soğuyor, öylesi daha kötü bence...