folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara‘Da Masaj Salonu

Ankara‘Da Masaj Salonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler temiz kaliteli bir masaj salonu arıyorum . kesinlikle fuhuş amaçlı değil. masajı yapanın kadın / erkek olması farketmez . dediğim gibi amaç sadece masaj .

var mıdır ankarada önerebileceğiniz bi salon ? varsa fiyatları öğrenebilir miyim . gidip akılalmaz paralar ödemeyelim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Takipteyim :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hacı cankayaya cıkacan ooon eydı kafam guzel kusura bakma  pembe kosku gec dumduz gıt asagı kızılaya donme dumduz gıt bı suru var ugra oralara

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

çankayada cok kaliteli yerler varmış.

dokunmak sanattır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı cankayaya cıkacan ooon eydı kafam guzel kusura bakma  pembe kosku gec dumduz gıt asagı kızılaya donme dumduz gıt bı suru var ugra oralara

-----------------------------

hocam birsürü var ama dediğim gibi benim istediğim temiz olan fuhuş filan amaçlı olmayan kaliteli masaj yapan yer . o yüzden spesifik olarak isim istiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

geçen gazeteye bakıyorum bursadayken yerel gazete iş ilanları bölümünde yanda masaj salonları reklamları vardı :D bir de baktım alt tarafında irtibat olarak cep numarası vermiş :D Heralde sonu mutlu biten masajlardan olmalı

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Bahçelide DENİZKIZI war tavsiye ederim.bir kaç yerde de subeleri war.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

kardeş city hotel de yıldız da var temiz gelen adamlar hep kaliteli masajı yapanlar balili hatta balili bi teyze var ünü ankara ya yayılmış durumda tavsiye ederim.fiyat konusuna gelince 200-300 arasında ama full paket al kese-köpük,sauna,buhar odası,hamam,masaj dahil pakete...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 7641 Toplam Mesaj: 8