Ankara‘Da Masaj Salonu
-
beyler temiz kaliteli bir masaj salonu arıyorum . kesinlikle fuhuş amaçlı değil. masajı yapanın kadın / erkek olması farketmez . dediğim gibi amaç sadece masaj .
var mıdır ankarada önerebileceğiniz bi salon ? varsa fiyatları öğrenebilir miyim . gidip akılalmaz paralar ödemeyelim
-
Takipteyim :)
-
hacı cankayaya cıkacan ooon eydı kafam guzel kusura bakma pembe kosku gec dumduz gıt asagı kızılaya donme dumduz gıt bı suru var ugra oralara
-
çankayada cok kaliteli yerler varmış.
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı cankayaya cıkacan ooon eydı kafam guzel kusura bakma pembe kosku gec dumduz gıt asagı kızılaya donme dumduz gıt bı suru var ugra oralara
-----------------------------hocam birsürü var ama dediğim gibi benim istediğim temiz olan fuhuş filan amaçlı olmayan kaliteli masaj yapan yer . o yüzden spesifik olarak isim istiyorum
-
geçen gazeteye bakıyorum bursadayken yerel gazete iş ilanları bölümünde yanda masaj salonları reklamları vardı :D bir de baktım alt tarafında irtibat olarak cep numarası vermiş :D Heralde sonu mutlu biten masajlardan olmalı
-
Bahçelide DENİZKIZI war tavsiye ederim.bir kaç yerde de subeleri war.
-
kardeş city hotel de yıldız da var temiz gelen adamlar hep kaliteli masajı yapanlar balili hatta balili bi teyze var ünü ankara ya yayılmış durumda tavsiye ederim.fiyat konusuna gelince 200-300 arasında ama full paket al kese-köpük,sauna,buhar odası,hamam,masaj dahil pakete...