Ankarada Nargile İçilecek Mekan
-
Arkadaşlar ben Ankaradanım baya da nargilekoliğim ama içtiğim mekanlar hep aynı bugün 8 gibi dışarı çıkcaz yeni yerler yeni tatlar denemek istiyorum var mıdır önerileriniz ? Bu arada birkaç kişiye sordum Balgat taraflarında Nezih diye biyer söylediler orası biraz kahve havasındaymış sanırım ben biraz daha vafe tarzı gençlerin takıldığı bir mekan arıyorum. Park Caddesi gibi uzak yerlerdeki mekanları söylemezseniz de çok sevinirim. Tercihim bahçeli ve çevresi :) Ne nazlı çıktım dimi :D
-
tabu ya çok takılırdık oranın kendine has bir de limonata tarzı bi içeceği var ki çok güzel :)) nargile falan herşey vardı..ey gidi anılarım depreşti :))
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
tabu ya çok takılırdık oranın kendine has bir de limonata tarzı bi içeceği var ki çok güzel :)) nargile falan herşey vardı..ey gidi anılarım depreşti :))
-----------------------------bende tabu da cok takilrdim
-
mısır.. karanfil2 de tek geçerim.
-
5 - 6 sene önce mısır, tabu ve monopoly cafede içerdim.
-
Bahceli 7.cadde Marco Pascha.
-
Kızılay Mısır. Tek geçerim
-
Hocam kızılayda tömbeki daha güzeldir yolunuz düşerse gidin. Bu arada nezih e gittik herkese tavsiye ederim. h2run hocam marco pasha demiş hocam mekan güzel falan eyvallah da oranın nargilesine güzel diyorsan bırak içme be hacı :D