Ankarada Nerden En Uygun Fiyata Ev Esyasi Aliriz?
-
bildiginiz yerleri yazarsaniz iyi olur
-
beyaz eşya
mobilya
küçük ev aletleri
mutfak malzemesi
?
-
itfaiye meydanı.
-
moi bunu yazdı
itfaiye meydanı.
net.
-
moi bunu yazdı
itfaiye meydanı.
-
sezeruludag bunu yazdımoi bunu yazdı
itfaiye meydanı.
+1
-
moi bunu yazdı
itfaiye meydanı.
++ gideceğin zaman bana söyle tanıdık işyeri var oraya yonlendireyim seni. emlak ofisimiz olduğu için sürekli işimiz oluyor oralarla
-
nights_judge bunu yazdımoi bunu yazdı
itfaiye meydanı.
++ gideceğin zaman bana söyle tanıdık işyeri var oraya yonlendireyim seni. emlak ofisimiz olduğu için sürekli işimiz oluyor oralarla
hocam 2 gun icinde gidecegim haberleselim yanliz esyalar kargo veya tasima araci ile kirikkaleye gelmesi lazim ... birde itfaye meydanindaki urunler ne derece kaliteli garantisi varmi sikinti cikmasinda sonra.
-
h2run bunu yazdınights_judge bunu yazdımoi bunu yazdı
itfaiye meydanı.
hocam 2 gun icinde gidecegim haberleselim yanliz esyalar kargo veya tasima araci ile kirikkaleye gelmesi lazim ... birde itfaye meydanindaki urunler ne derece kaliteli garantisi varmi sikinti cikmasinda sonra.
hocam sıfırınıda bulursun 2.elinide bulursun kalite parana bağlı orada nakliyeciler var şunuda unutma çok çakal esanfı vardır ne fiyat derlerse yarısını söyle ona göre yukarı çık nakliyecilerle anlaşırsın eğer alacağın ürün 2 milyar ve üzeri ise onlar gönderirler
-
DevilKingtr bunu yazdıh2run bunu yazdınights_judge bunu yazdımoi bunu yazdı
itfaiye meydanı.
hocam sıfırınıda bulursun 2.elinide bulursun kalite parana bağlı orada nakliyeciler var şunuda unutma çok çakal esanfı vardır ne fiyat derlerse yarısını söyle ona göre yukarı çık nakliyecilerle anlaşırsın eğer alacağın ürün 2 milyar ve üzeri ise onlar gönderirler
tamam hocam bilgilerin ıcın sagolasın
-
hatayi bunu yazdısezeruludag bunu yazdımoi bunu yazdı
itfaiye meydanı.
+1
+9