Ankara'da Network Üzerine Kurs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Merhaba,

çok eski tahribat.com üyesi bir arkadaş (nickini vermememi rica etti) için ankara'da network kursu bakıyorum. Maalesef ücret ödeyecek bir

durumu yok. MYO programcılık mezunu ama alanı network. Bu alanda bir kursa gidip sertifika almak istiyor ve böylece daha rahat iş

bulacağını düşünüyor. Bildiğiniz ücretsiz kurslar var mıdır?

Ek olarak eğer hem kurs imkanı sağlayıp hem de bu alanda kendini geliştirebilecek bir firma var mıdır ?

Teşekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Ücretsiz en fazla belediyenin kurslarına gidebilir hocam.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

rene öğretmenimizin kursuna git. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

konuyu ilk okuyunca benimde aklıma beltek fln geldide girdim baktım yoktu sanırsam o tarz bi ders

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

rene iyi olur da onun kursları ücretli, arkadaş ödeyemez o kadar :) zaten rene ile birbirini tanıyorlar .. çalışacak bi yer olsa daha iyi olur aslında hem para kazanıp hem kaliteli bi kursa gidebilir diye.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 706 Toplam Mesaj: 5