

Ankarada Ney Veya Türk Müziği Kursları
-
merhaba müritler,
fiyatı uygun ankarada ney veya türk müziği kursu arıyorum.
önere bileceğiniz bir yer varmı?
nota bilgim mevcut, bona solfejden filan anlarım.
saygılar
-
ney kursu
diye geyik başlatmak isterdim :| (okanın programındaki geyik)
-
hocam ismekin ücretsiz kursları oluyor. burda istanbulda ney kursu var ismekin. ama ankarada olur mu bilemem.
-
http://www.neyuretim.com/mevlana-sufi.asp?id=133
-
solfeji komalı falan okuyabiliyormusun? Bildiğimiz notalarda batı müziği vardır turk müziğinin notaları garip gelebilir sana :) Hem madem nota bilgin var neden kursa gidiyorsunki? Birazcık kulağın varsa kursa gitmene gerek bile yok. Sadece üflemeyi öğren Neyzen.com daki arşivlere bak nota biliyorsan rahat rahat öğrenirsin. Tavır işide Kalitleli adamların yanında yapılır onlara özel gideceksin.
-
walla bnm kuzn ankarda ney kursuna gdyo ama adres flan soriim mi fiyatı fln la ilgli bişi blmıorm ama
-
trt'nin radyo, tv korolarında müzisyenlik yapan neyzen'lere ulaş. genelde çoğu ya alaylı(onlarca yıl bu mesleği icra etmiş) yada mektepli(konservatuar mezunu) oluyor. türk müziği nazariyatını daha iyi kavramak için, bonus olarak da için mutlu torun'un - ud metodu kitabına çalışabilirsin. ud metodu olduğuna bakma. usül, makam ve batı müziği mukayesesini çok iyi anlatıyor.
-
hocam kulak var notada varda
elimdeki telli calgımı çalım ole?
neyi biliyorum zaten sadece birazcık kursa gidip neyi öğrenmek istiyorum.
az uz bişeler çalarım ama yinede metodu öğrenmem lazım.
@mutlu torunun ut metodunu okurum zaten udiyim hemde cok iyi çalarım.
@fatih koca kac para isterki /
neyuretim.comdaki kkurs fatih kocanın.
o adamda o kadar eğitimli. benim ona o kadar cok verecek param yok.
-
eğer hayatı sallamamayı düstur edinmiş, idealist bir kardeşimi isen ve söyledikleri gibi görme engelli isen, bu durumdan kendine çıkar sağlayabilirsin. aykırı bir düşünce olacak; ama toplumda engellilere karşı bilinçli bir duyarlılık yok; sadece bencilce bir acıma duygusu ile doluyuz. sen de bu doğal özürümüzü sömürme yolu ile kendine çıkar sağlayabilirsin..o pahalı dediğin hocaya git, görme engelli olduğunu ve maddi durumunun yeterli olmadığını söyle.
dediğim gibi, aykırı bir fikir oldu; ama bu dünyada hedefe ulaşmaktan başka ne önemli ki? gurur mu? gurur, sığ insanların 2. tanrısıdır. görünmez, duyulmaz bir şey için arzu ve isteklerine ket vurursun.