Ankara"Da Okullar Tatil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Ankara'da okullar tatil
    Ankara'da domuz gribi nedeniyle 7 gün süreyle eğitime ara verildi

25.10.2009 12:54
    Ankara Valisi Kemal Önal, ''Domuz gribi virüsünün yayılmasını kontrol altında tutmak amacıyla'' Ankara'daki ilk ve orta dereceli okullarda yarından itibaren, 7 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verildiğini bildirdi. Vali Önal, yaptığı açıklamada, süreç içerisinde öğrencilerin kurs, dershane ve diğer programlara da katılmamalarının tedbir açısından önemli olacağını vurguladı. Tatil edilen okulların dezenfekte edileceği açıklandı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    çüşşşş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    istanbula da gelsede kafa dağıtsak :)

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ardahana gelmez böyle hastalıklar akm :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    ben perşembe cuma gününü asıp istanbula gittim anasını satim geldim bugün haberler bir hafta daha tatil lan kodamun valisi bir gün önce sölesene bende dönmiiim :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12772453.asp?yazarid=249

Yılmaz özdil gereken cevabı vermiş.

Manyağa çevirdiler milleti, hapşıranı dövüyorlar, burnu akan acil servise koşuyor, ateşi çıkan ambulans çağırıyor... Buna mukabil, hastanede tedavi altında olan bi tane domuz gribi hastası yok... “Evet, çocuğunuz domuz gribi olmuş, çok tehlikeli” deyip, evine gönderiyorlar... Anneler intaniye uzmanı mı?

*

İşin özü:

Düşün çocuklarımızın yakasından.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    29 ekimde Ankarada olacağım nedir şaka mı bu şimdi yaa grip mrip huylandırıyorlar adamı

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek
    bir hafta tatil verir, onun adı h1n1:)

ttnet e kotam girsin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Aha bizim valiye bak yıllardan beri yüzünü ilk defa görenler olabilir yadırgamayın :D

Dershaneden de ders yok diye mesaj geldi sonra mezunlar için normal program uygulanacaktır dendi bakalım yarın gidip görcez tatil mi değil mi :D 

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    la ben şimdi grip oldum.Ateşim falan yok hayırlısı bakalım :)

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    Ünilerde tatil mi biladerler :| okula gidip domuz gribi kaptım desem okulu tatil ederler mi acep :| denemekde yarar var :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 1739 Toplam Mesaj: 11