folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara"Da Otobüs Kazası: 40 Yaralı...



Ankara"Da Otobüs Kazası: 40 Yaralı...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2008
    Erkek

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12540859.asp?gid=229

    Arkadaşlar bugün saat 06:10 civarları otobüs İzmir'den Ankara'ya gelirken Ankara'ya yarım saat kırkbeş dakika kala birden yol kenarından dumanlar yükseldiğini gördük. Bir firma otobüsü sağa çekmişti ve yol kenarındaki bariyerlerden aşağıya dumanların yükseldiği yere bakıyorlardı. Hemen bizim otobüste durdu ve o dururken gözlerime inanamadım.

    Sağ tarafta meyve bahçesine yuvarlanmış, tam ters dönmüş bir yolcu otobüsü!!!

    Tekerlekleri dönüyordu daha ve motor hala çalışıyordu!!!

    Kimi insanlar kendilerini kenara çekmiş olayın şokuyla titreyerek bakıyorlardı. kimileri ise otobüsün altında sıkışmışlar. böyle içler acısı bir manzara olamaz. Hemen aşağıya indik bütün otobüs. Belki bir faydamız dokunur diye. İlkyardımdan anlayan birkaç yolcu vardı ve hemen müdahele etmeye başladılar. Belki yardımım dokunur diye bende indim. İnmemle bir gördüklerim beni kilitledi herkes kan revan içerisinde. kimi annesinin başında ağlıyor. kimi yerde nefes almakta zorlanıyor. hala gözlerimin önünden gitmiyor. Gerekenler yapıldı ve jandarma kısa zamanda ulaştı ve ambulanslarda ulaşmaya başlamıştı. Ama ilkyardım bilen insanların dediğine göre iki kişi oracıkta vefat etmişler.

    İlk defa böyle bi ana tanık oldum. belki de ordakiler biz de olabilirdik. bizim otobüste olabilirdi. işte bu düşünce hala kendime gelmemde zorluyor.

    Allah kimsenin başına vermesin... 


    Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    geçmiş olsun hacım..
    Allah kimseye vermesin tabi böylesini,ölüm kaçınılmaz ama hiç değilse güzel ölüm versin bize..
    Allah rahmet eylesin ölenlere..

    .
Toplam Hit: 590 Toplam Mesaj: 2