Ankarada Tavsiye Baskı Merkezi
-
Merhaba müritler yaptığım spor kıyafet üstüme soyad-ülke kodu bastıracağım.Alta da logo. Ankara'da uygun fiyata,kaliteli yapabilecek bahçeli,kızılay öncelikli önerebileceğiniz yer var mı?
-
bende angarada araç için sticker bastırmak istiyorum küçük varmı bilgisi olan ?
-
whopper hocam özellikle önerebileceğim bir yer yok fakat istediğin işi Kızılay - İzmir Caddesi'nde bulunan Ülkealan Pasajı'ndaki bir çok esnaf yapar. Zamanında uygun bir fiyata forma yaptırmıştık oradan birine. Özel olarak önerebileceğmi birisi yok fakat gittiğinde çok rahat bir şekilde pazarlığını da yaparak işini görebilirsin diye düşünüyorum.
DevilKingtr Hocam sticker'ı da bütün dijital baskı merkezleri yapabilir. Seçim zamanı olduğu için şu aralar büyük baskı merkezleri ilgilenemiyor o tarz işlerle. En güzeli Kızılay Karanfil'de bulunan dijital baskı makinesine sahip kırtasiyeler.
-
online kartvizit bastırmıştım türkiyedeki en ucuz matbaa
ama dediğini basıyormu bilemiyorum aç sor.
kalite olarakda çok birşey diyemem. benim ürün iyiydi
yer iskitlermiş.
http://www.omsmatbaa.com/tr/index.php?s=5&t=2&title=OMS_matbaa_iletisim
tek kusur çok yavaşlar. ama sen direk gideceğin için nasıl olur bilemem. ben kargo bekledim
-
Rene basar :D
-
Salu3 bunu yazdı
whopper hocam özellikle önerebileceğim bir yer yok fakat istediğin işi Kızılay - İzmir Caddesi'nde bulunan Ülkealan Pasajı'ndaki bir çok esnaf yapar. Zamanında uygun bir fiyata forma yaptırmıştık oradan birine. Özel olarak önerebileceğmi birisi yok fakat gittiğinde çok rahat bir şekilde pazarlığını da yaparak işini görebilirsin diye düşünüyorum.
DevilKingtr Hocam sticker'ı da bütün dijital baskı merkezleri yapabilir. Seçim zamanı olduğu için şu aralar büyük baskı merkezleri ilgilenemiyor o tarz işlerle. En güzeli Kızılay Karanfil'de bulunan dijital baskı makinesine sahip kırtasiyeler.
seçim zamanıya kimse zikine takmıyor hoca haklısın