Ankarada Tavsiye Baskı Merkezi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Merhaba müritler yaptığım spor kıyafet üstüme soyad-ülke kodu bastıracağım.Alta da logo. Ankara'da uygun fiyata,kaliteli yapabilecek bahçeli,kızılay öncelikli önerebileceğiniz yer var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bende angarada araç için sticker bastırmak istiyorum küçük varmı bilgisi olan ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

whopper hocam özellikle önerebileceğim bir yer yok fakat istediğin işi Kızılay - İzmir Caddesi'nde bulunan Ülkealan Pasajı'ndaki bir çok esnaf yapar. Zamanında uygun bir fiyata forma yaptırmıştık oradan birine. Özel olarak önerebileceğmi birisi yok fakat gittiğinde çok rahat bir şekilde pazarlığını da yaparak işini görebilirsin diye düşünüyorum.

DevilKingtr Hocam sticker'ı da bütün dijital baskı merkezleri yapabilir. Seçim zamanı olduğu için şu aralar büyük baskı merkezleri ilgilenemiyor o tarz işlerle. En güzeli Kızılay Karanfil'de bulunan dijital baskı makinesine sahip kırtasiyeler.

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

online kartvizit bastırmıştım türkiyedeki en ucuz matbaa

ama dediğini basıyormu bilemiyorum aç sor.

kalite olarakda çok birşey diyemem. benim ürün iyiydi

yer iskitlermiş.

http://www.omsmatbaa.com/tr/index.php?s=5&t=2&title=OMS_matbaa_iletisim

tek kusur çok yavaşlar. ama sen direk gideceğin için nasıl olur bilemem. ben kargo bekledim

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Rene basar :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Salu3 bunu yazdı

whopper hocam özellikle önerebileceğim bir yer yok fakat istediğin işi Kızılay - İzmir Caddesi'nde bulunan Ülkealan Pasajı'ndaki bir çok esnaf yapar. Zamanında uygun bir fiyata forma yaptırmıştık oradan birine. Özel olarak önerebileceğmi birisi yok fakat gittiğinde çok rahat bir şekilde pazarlığını da yaparak işini görebilirsin diye düşünüyorum.

DevilKingtr Hocam sticker'ı da bütün dijital baskı merkezleri yapabilir. Seçim zamanı olduğu için şu aralar büyük baskı merkezleri ilgilenemiyor o tarz işlerle. En güzeli Kızılay Karanfil'de bulunan dijital baskı makinesine sahip kırtasiyeler.

seçim zamanıya kimse zikine takmıyor hoca haklısın

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 826 Toplam Mesaj: 6