Ankara'da Ucuz , Toptan Fotokopi
-
beyler 1000 sayfa civarı fotokopi çektireceğim . ankarada bu işi ucuz yapan neresi var. kızılay ulus vs.
1000 sayfa üzeri sayfasını ne kadara çekerler ?
önerebileceğiniz yerler var mı ?
-
kızılaydaki dersane yıllarımızda (ki 4-5 sene eder o da) meşrutiyetin girişinde KÖK çarşısının alt katında bi yer vardı orada çektirirdik ucuza..
meşrutyetin girişinden kastım Atatürk bulvarından otobüslerin girdiği yer, üst geçit var yuvarlakımsı bi dene o tarafından. :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
kızılaydaki dersane yıllarımızda (ki 4-5 sene eder o da) meşrutiyetin girişinde KÖK çarşısının alt katında bi yer vardı orada çektirirdik ucuza..
meşrutyetin girişinden kastım Atatürk bulvarından otobüslerin girdiği yer, üst geçit var yuvarlakımsı bi dene o tarafından. :)
-----------------------------aynen öyle bir alt kata in kapak cilt falan 25i geçmez
-
habitrail bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------aynen öyle bir alt kata in kapak cilt falan 25i geçmez
-----------------------------ucuzcular belli ediyo kendini :)