Ankarada Yht Garına Nasıl Gidilir?
-
Beyler merhaba,
Dikimevindeyim şu an ve yht garına gitmem gerekiyor. ankaraya binip kızılaya gidicem kızılayda metroya binip nerde inmem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
-
En guzeli ankaray/metro danismasina ya da guvenparkta dolmus otobus soforlerine sor hocam su anda ortalik hala biraz karisik oldugu icin bazi yollar guzergahlar kapali ve otobusler dolmuslar yon degistirmis rotalar farklilastirilmis iptal edilmis halde.
-
izzmarit bunu yazdı
En guzeli ankaray/metro danismasina ya da guvenparkta dolmus otobus soforlerine sor hocam su anda ortalik hala biraz karisik oldugu icin bazi yollar guzergahlar kapali ve otobusler dolmuslar yon degistirmis rotalar farklilastirilmis iptal edilmis halde.
metro danışmayı aradım şu an duraklarda bi sıkıntı yok açık dedi yalnız hala nasıl gidiceğimi bilmiyorum dostum bu konuda yardımcı olabilir misin. Maltepede mi inersem daha kolay bulurum yoksa ulusta mı?
-
Dikimevinin Ankaray'ın önündeki durakran (Kızılay istikametine giden taraf) 355,361,334,353 gibi otobüsler gar'ın oradan geçerler.
engin01288 tarafından 19/Tem/16 14:10 tarihinde düzenlenmiştir -
ulus metrosunda in. oradan sor gösterirler.
300-400 metre ileride.
-
-
Ulus Metrosunda İn . Stadyum tarafından çık . Sola doğru dümdüz yürü
-
Hep yürüyorum ankarada, çok da sık gelirim her haftasonu ankaradayım ama hala bilmiyorum. Bana da faydası olur
-
Dikimevi'nden Ankaray ile Kızılay'a gidiyorsun. Kızılay'da Batıkent Metrosu ile Ulus'ta iniyorsun. Ulus'ta da stadyum tarafından çıkıyorsun. Stadyumu sağına alıp dümdüz yüzünün dönük olduğu tarafa yürüyorsun. 10 dakikaya gardasın.