Ankaradaki Kelebek/Güve İstilası
-
ankaralı müridler bilir son iki haftadır ankaranın başı bu yarasa büyüklüğündeki hayvanlarla başı dertte.şu topiği açarken bile monitörün etrafında kafam kadar bir tanesi pır pır dolaşıyor.yaptığım araştırma sonucu bu kahverengi uzun bacaklı hayvanın kelebek değilde güve olduğu tespit ettim(büyük ihtimal).ben öldürmekten bıktım bunlar odaya dalmaktan bıkmadılar a.k nette biraz bakındım ekşi sözlükte baya bir muhabbetini yapmışlar bunun.basınada çıkması an meselesi
-
benim evede giriyorlar ya şerefsizler farklı kelebekten ben diyorum arkadaşlar inanmıyordu benim merak ettiğim ben çiçekten böcekten korkmam elime alıp atıyorum genelde ama bunu dün elime almadım öldürdüm de alsam birşey olur mu diyorum :)
-
he yaw ne illet bişeydir. bizim evede dadanıyorlar. kocaman bişeyler bide.bunların 1 günlük ömrü olduğuna da inanmıyorum bunlar bizi gömer şerefsizim. o ne biçim bi hayvandır öyle
-
Evet heryerde varlar ben sadece bizim semte hatta binaya yönelik sanıyordum fakat herkes aynı sıkıntıda bu da belediye ve valiliğin hatası yumurtlama döneminde ilaçlama yapacaktı şimdi yapsa fayda etmez
Toplam Hit: 1382 Toplam Mesaj: 4