Ankaradan İatanbula Beyaz Eşya Nasıl Getirebiliriz
-
Beyaz eşya derken sadece çamaşır makinesi gelmesi gerekli
Kargo firmalarınla online baktığımda 150 lira gibi rakamlar çıktı ups 230 filan dı. Otobüse koyacak kimse yok orada gidip evden alıp istanbulda herhangi bir yere bıraksada olur gerisi önemli değil ben bu işi en mantıklı nasıl çözerim
Birde ptt kargo evden teslim alıyor mu?
-
Memurlar.net'e bak hocam. Emniyette suan batidan batiya tayinler basladi. Denk getirirsen birini istanbula giden bi pm at sor cuzi biseye anlasirsin, onlarda zaten adam ariyolar nakliye icin.
-
ankara ambar nakliyat firmaları diye arattır hocam.
-
vukuat bunu yazdı
ankara ambar nakliyat firmaları diye arattır hocam.
ege naklliyat kullanmıstım ben ambar fırması .ambarlardan ucuza getırecek bulamazsın
hipokondriyak tarafından 23/Tem/14 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Memurlar.net'e bak hocam. Emniyette suan batidan batiya tayinler basladi. Denk getirirsen birini istanbula giden bi pm at sor cuzi biseye anlasirsin, onlarda zaten adam ariyolar nakliye icin.
tayine giden adam çamaşır makinesini nasıl taşısın? kamyınetiyle mi gidiyorlar?
-
Hocam otobüs firması bilene alır zaten 50 - 100 tl ver alırlar zaten otogardan da alır eve sen getirirsin artık.
-
Prometheus bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
tayine giden adam çamaşır makinesini nasıl taşısın? kamyınetiyle mi gidiyorlar?
Kamyonetiyle gidiyo sekilinde bisey mi soledim ben ? Ev tasiyo adamlar, rica edersin cuzi bisey verirsin yardimci olurlar dedim.
-
e cevabını kendin yazmışsın
kargo 150 lira istediyse normal boru değil ankaradan istanbula
kaç para istemelerini bekliyordun ki
başka türlü taşıman zor
ya istanbulda yeni bir makina alıcan
yada ankaradan istanbula dönen kamyonculara rica edicen ama onlarda beleşe taşıtmaz sonuçta yıpranması var maliyesi var faturasız ürün taşıyamazsın
kendi ticari aracın yoksada en mantıklısı kargo... -
sanal pazardan kendine .satis yapsan 5.5 kargo parasi Mx0TBT tarafından 24/Tem/14 10:49 tarihinde düzenlenmiştir
-
Metro kargo 96 lira cikardi guzel fiyat eger okey derlerse alacagim istanbulda ayni makinelerin curumusu oluyor genelde efsane bir makine anneme gore o yuzden almam gerekli sanirim farkli bir yolu da yok gibi
-
sunyy2003 bunu yazdı
Metro kargo 96 lira cikardi guzel fiyat eger okey derlerse alacagim istanbulda ayni makinelerin curumusu oluyor genelde efsane bir makine anneme gore o yuzden almam gerekli sanirim farkli bir yolu da yok gibi
En iyisi hocam 96 lirada fazla birşey değil hemen ver göndersinler.