folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankaralı Müridler Yol Yardımı Bi Baksanız..

Ankaralı Müridler Yol Yardımı Bi Baksanız..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Selam müridler bir iş için pazar gecesi ankara otobüsüne biniyorum pazartesi sabahı Ankaradayım inşallah.

Şimdi otogarda mı inmeliyim başka yerde mi şu adrese en kısa şekilde nasıl gidebilirim otogarda insem çok uzak mı?

Ballıkpınar Köyü-Gölbaşı/ANKARA

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Dayı Gölbaşı dediğin yer itin öldüğü yer.. Sen nerde inersen in iyi bi para girer sana taksi paranı bi hazır tut derim..

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    güzergahına bağlı otobüsün gölbaşından geçebiliyor bazı otobüsler otobüse binmeden muavinle bi konuş hoca. olmassa gir otogara  hemen önünden gölbaşı dolmuşları geçer.
    taksiye maksiye atlıyım deme 100 den fazla yazar 5-10 kağıda halledersn. otobüs geçerse gölbaşından ne ala zaten.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Yok sadece oradan geçmediğini biliyorum. O zaman otogarda inip gölbaşı  dolmuşu bulucam doğru mudur? birde yaklaşık olarak otogardan kaç kilometredir?

Ankaranın bir ucu falan herhalde itin öldüğü yer dediğinize göre..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

otogarda yanı aştide in

tabi nerden geldiğinede bağlı :D konya üzerinden gelmiyorsan istanbul ege vs taraftan geliyosan aştide in yaanı

aştinin önünden gölbaşı minübüsleri geçiyo altt kattan değil üst gidiş katına çık oradan bincen yanı yanlış yerden binme birine sor gölbaşına gidicem die o soyler sana ama o köye nası gidersin bilmiyom :d

onuda gölbaşı minübüs şöförüne soracan :D taksiye filan binme dolmuşa bin 1-2 ytl ye gölbaşındasın :D

yenı gördüm yazayım dedim hemen bi suru post olmuş :d seviom ben burayı yaff :D

maaasebeci....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Valla ben de seviyorum bu siteyi :D anladım hocam şimdi aşti de inicem sonra oradan minibüs sonra şoför amcaya sorucam gerisi allah kerim :D

Hepinize sonsuz saygılar efenim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geronymo51
    Geronymo51's avatar
    Erkek
    Mürit ankarayı benden sor sen. İlk önce istanbul bursadan falan geliyosan adana mersin niğde aksaray arabalarına bin kesin gölbaşından geçer geçmiyo diyen zır yalan söyler:) Hadi geçmiyor diyelim aştide in ANKARAY gişesinden bi kart al hemen üst tarafa çık bi dünya gölbaşı arabası geçer orda kime sorsan gösterir. En baba 1,2 ytl ye gölbaşındasın. Taksiye falan binme sakın hiç gerek yok. Hadi hayırlı yolculuklar...

Vatanım ha ekmeğini yemişim ha uğrunda bir kurşun...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHEK1LC1
    SHEK1LC1's avatar
    Erkek

E  be güzel kardesim keske konya otobüsüne binseydin..

neyse iyi yolculuklar..

Hüküm verildi...!!! KARISMA...!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dayı Gölbaşı dediğin yer itin öldüğü yer.. Sen nerde inersen in iyi bi para girer sana taksi paranı bi hazır tut derim..

-----------------------------

hocam bilmiyosun bare yorum yapma :)

Ben sana analatiğim şimdi :)

otobüsle gelceksen Otogar AŞTİ de orda Ankaray denen bi menet var ankaranın bi çok yerine onunla gidebilirsin ama gölbaşına değil ;

Lakin :)

gölbaşı dolmuşları tam otogarın önünden geçiyolar gölbaşı merkeze kadar götürüyolar Balık pınar köyü neresi bilemiyorum ama AŞTİ nin tam önünden gölbaşı merkeze giden dolmuşlar geçiyor :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    0ha :] sen ilk önce aştiden metroya bin kızılaya gel 2-3 kızlara bak sonra ordan bi taksiye atla adresi ver ordasın ;) :D takside 50 ytl tutar bence :] gölbaşı 1 saat kızılaya.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 10