Ankaralılar . 100.Yıl Dan - Onkoloji Hastanesi Demetevler Civarına Nasıl Gidebilirim ?
-
merhabalar 100.yıldan demetevler onkoloji hastanesi civarına en kolay şekilde nasıl gidebilirim ? metro taksi otobüs .
araçsız geleceğim fakat ankarayı çok fazla bilmiyorum arkadaşlarıma sordum net bir bilgi alamadım hepsi farklı bilgi verdi buradan da bir sorayım dedim .teşekkürler.
-
niiçin geleceksin ne zaman geleceksin ben yardım edeyim
-
100. Yıl dan dolmuşa binersin, Kızılay da inersin.
Oradan Metro ya binersin, Hastane durağında inersin.
-
SerYolcu bunu yazdı
hocam dolmuşa binecek halim olmaz açıkcası sanırım. sanırım kızılaya bir şekilde ulaşıp oradan metro ile peki hangi metroya bineceğim kaç dk sonra inmem gerekıyor ortalama ?
-
100. Yıldan dolmuşa binerek Kızılay'a rahatlıkla gidersin.
100. Yıldan Kızılay yönüne giden otobüsler hakkında pek bilgim yok.
Kızılay da, ANKARAY ve METRO olmak üzere iki tane raylı sistemimiz vardır.
Dikimevi - Kızılay - Aşti (Otobüs Terminalimiz) hattında çalışan raylı sisteme ANKARAY denir.
Kızılay - Batıkent arasında çalışan raylı sisteme ise METRO denir...
Sen Kızılay dan Batıkent istikametine doğru METRO ya bineceksin.
Zaten Kızılay ilk ve son duraktır...
Metro nun içerisinde durakları belirten çizelgeler vardır zaten.

Kızılay dan METRO ya bindikten kaç dakika sonra sonra ineceğini bilemiyorum.
Zaten METRO, duraklara geldiğinde anons yapar,
ya da camdan dışarıya baktığında büyük harflerle durakların isimlerinin yazıldığını görürsün.
-
Başka bir çözüm ise Aştiye kadar taksiyle gidersin ordan da Ankaray'a binersin, kızılayda metroya geçersin. Kızılay'da turnikelerden çıkmadan geçiliyordu en son şimdi son durum nedir bilmiyorum.

edit: oha aynı resim lan
UCANTENEKE tarafından 24/Ara/13 22:07 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
hocam dolmuşa binecek halim olmaz açıkcası sanırım. sanırım kızılaya bir şekilde ulaşıp oradan metro ile peki hangi metroya bineceğim kaç dk sonra inmem gerekıyor ortalama ?
Kızılaydan metroya bineceksin hocam 7.durak Demetevler. Zaten görürsün hangi durakta olduğunu sesli söylüyor.
Ama onkoloji hastanesine gideceksen Demetevlerde inmeyip Hastane durağında inersen daha mantıklı.
Burdan bakabilirsin google maps; http://goo.gl/bAoQmq