(Ankaralılar)Kyk 7.Cadde Erkek Yurdu Var Mı ?
-
Ark kız ark. yanına gidicem iLk kez :D Kyk erkek yurdu bahçelide var mı ? Ben araştrdım biraz ama bulamadım ..
-
7. caddeye kyk yurdu koyarlarmı mürid naaptın? kyk yurdununun sana en yakın olanlarının biri eskişehir yolunda "şap enstitüsü" nün karşısında diğeride bentderesinde kerhanenin yukarısında hiç heveselenme yani :|
terimleri açıklayalım;
şap enstitüsü: şap üretir,şap üretim sürecini denetler
şap:erekte olmayı engelleyen bir çeşit kimyasal
kerhane:ayrı bir dünya
edit: al ankaradaki bütün kyk yurtlarının adresileri
Ankara Atatürk Plevne Cad. No: 5 Dikimevi/Ankara Ankara Ayrancı Ayrancı Kız Yeşilyurt sok. No: 40 Aşağıayrancı/Ankara Ankara Başkent Erkek Çankırı Cad. Maliye Meslek Sok. No:5 Ulus/Ankara Ankara Cebeci Erkek Erzurum Mah. Dumlupınar Cad. Geçit Sok. No: 2 Cebeci/Ankara Ankara Cebeci Kız Süngübayırı Sok. No:5 İçcebeci/Ankara Ankara Cumhuriyet Siyasal Bilgiler Fakültesi Arkası Cebeci/Ankara Ankara Gazi Bandırma Sok. No:11 Beşevler/Ankara Ankara Güvenlik Güvenlik Cad. No:37 Aşağıayrancı/Ankara Ankara Hacı Ömer Sabancı Boğaziçi Sok. No:4 Bahçelievler/Ankara Ankara Halide Edip Adıvar Necatibey Cad. No: 31 Yenişehir/Ankara Ankara Kastamonu Merkez İlçe İnönü Mah. Hacı Orta Yöresi Kastamonu Ankara Kırıkkale Cumhuriyet Cad. Danacıoğlu Pasajı No:11 Kırıkkale Ankara Kırşehir Eğitim Fakültesi Kampüsü Terme Cad. Kırşehir Ankara Mehmet Akif Çiftlik Cad. 06510 Beştepe/Ankara Ankara Nenehatun 8. Cad. 75. Sok. No:44 Emek/Ankara Ankara Seyran Kız Yurdu Libya Cad. No: 30 Seyranbağları/Ankara Ankara Yurt Şerife Bacı Mevkii Hastahanesi Dışkapı/Ankara Ankara Tahsin Banguoğlu Eskişehir Yolu MTA Karşısı Söğütözü/Ankara Ankara Tuna Tuna Cad. Marmara Sok. No:36 Yenişehir/Ankara -
yok artık daha neler 7.caddede
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------7. caddeye kyk yurdu koyarlarmı mürid naaptın? kyk yurdununun sana en yakın olanlarının biri eskişehir yolunda "şap enstitüsü" nün karşısında diğeride bentderesinde kerhanenin yukarısında hiç heveselenme yani :|
terimleri açıklayalım;
şap enstitüsü: şap üretir,şap üretim sürecini denetler
şap:erekte olmayı engelleyen bir çeşit kimyasal
kerhane:ayrı bir dünya
edit: al ankaradaki bütün kyk yurtlarının adresileri
Ankara Atatürk Plevne Cad. No: 5 Dikimevi/Ankara Ankara Ayrancı Ayrancı Kız Yeşilyurt sok. No: 40 Aşağıayrancı/Ankara Ankara Başkent Erkek Çankırı Cad. Maliye Meslek Sok. No:5 Ulus/Ankara Ankara Cebeci Erkek Erzurum Mah. Dumlupınar Cad. Geçit Sok. No: 2 Cebeci/Ankara Ankara Cebeci Kız Süngübayırı Sok. No:5 İçcebeci/Ankara Ankara Cumhuriyet Siyasal Bilgiler Fakültesi Arkası Cebeci/Ankara Ankara Gazi Bandırma Sok. No:11 Beşevler/Ankara Ankara Güvenlik Güvenlik Cad. No:37 Aşağıayrancı/Ankara Ankara Hacı Ömer Sabancı Boğaziçi Sok. No:4 Bahçelievler/Ankara Ankara Halide Edip Adıvar Necatibey Cad. No: 31 Yenişehir/Ankara Ankara Kastamonu Merkez İlçe İnönü Mah. Hacı Orta Yöresi Kastamonu Ankara Kırıkkale Cumhuriyet Cad. Danacıoğlu Pasajı No:11 Kırıkkale Ankara Kırşehir Eğitim Fakültesi Kampüsü Terme Cad. Kırşehir Ankara Mehmet Akif Çiftlik Cad. 06510 Beştepe/Ankara Ankara Nenehatun 8. Cad. 75. Sok. No:44 Emek/Ankara Ankara Seyran Kız Yurdu Libya Cad. No: 30 Seyranbağları/Ankara Ankara Yurt Şerife Bacı Mevkii Hastahanesi Dışkapı/Ankara Ankara Tahsin Banguoğlu Eskişehir Yolu MTA Karşısı Söğütözü/Ankara Ankara Tuna Tuna Cad. Marmara Sok. No:36 Yenişehir/Ankara
-----------------------------Hacı bu bahçeli denilen yer 7. cadde deil mi? :D
-
Ha buldum şu google olmasa varya halimiz duman valla (= amk larım bütün iyi yerleri kızlara vermişler 5 evlerde kalıcam :D Tşk ilginize ..