Ankara/Mamak Askerlik
-
Acemiliğimi yapmak üzere Ankara-Mamak MEBS. OK. VE EĞT MRK. K.LIĞI'na düştüm. 4 gün sonra Allah'ın izniyle teslim olucam.Eğer başka mürid varsa oraya giden birbirimize yardımcı olalım.İzmirliyim ilk defa gidiyorum yada orda askerliğini yapmış arkadaş varsa otogora geldikten sonra mamağa nerden nasıl gidilceğini anlatabilirse sevinirim :)
-
Direk AŞTİ nin içinden Ankaray.
Dikimevinde iniyorsun.
Tam askerlik şubesi nerde bilmiyorum ama Dikimevi durağının orda bir dünya askeri zırzavat var.
Oralardadır sanırsam.
-
hoca kuzenim orada yapdı hatta kendiside bu sitede murid C_Y ona pm at ben gittim yerinde gördüm anlatsam inanmazsın :) okadar rahattı yani orada kalmaya bak derim ;)
-
Vatan Size , Sen Allah'a Emanet. . . Hayırlısıyla Git , Hayırlısıyla Gel... Yolun Açık Olsun Babacan
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
hoca kuzenim orada yapdı hatta kendiside bu sitede murid C_Y ona pm at ben gittim yerinde gördüm anlatsam inanmazsın :) okadar rahattı yani orada kalmaya bak derim ;)
-----------------------------hocam araştırdım işte bende iyi yer diyorlar.Bende elektronikçiyim, inş usta birliğinide orda yaparım
-
Hocam sadece çarşılarda abazalığa çıkanları benim yerime patakla.. Benbile bıktım her gördüklerine sarkmalarından kızların vay haline..
Toplam Hit: 3316 Toplam Mesaj: 6