Anket Hakkında Bir Soru
-
arkdaşlar bu anket tekrarlanmadan önce chp önde değilmiydi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.. hepar işin içine girdiğinde sanki oylar bölündü gibime geldi buda akp nin işine geldi galiba :) şu an önde , oylar gene bölündü anasını satim
gene akp gene akp amk.
-
Hocam çoğunluk AKP diyorsa doğal olarak ilke çıkacaktır... Normal olmayan nedir ki?
-
Ankette hepar yoktu, onu ekledim, öle olunca dağılmıştı, yeni anket ekleyip sıfırladım oylar bu şekilde...
coklu oy atma girşimi yapan varmı bakayım bi...
-
millet oyunu neden akpye veriyor bu sitede bile bulgur makarna kömür yardımı alanlar var demekki :D:D
-
aahah dikat etmemiştim amk :D tbtde bile çoğunluk akpde ahah :D si<w milllwt boşuna oyları bölmeyin demiyo bu yüzden diyo işte millet uyok bölelim hepar barajı geçemez yok o yok bu Alın akp her yerde.
-
şahsen bende şifreler kayıtlı fakat firefoxu her kapattığımda yeniden anket çıkıyor. bende tekrar oyluyorum bence bu yolla patlama oluyor :D bu açık kapatılmalı
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
şahsen bende şifreler kayıtlı fakat firefoxu her kapattığımda yeniden anket çıkıyor. bende tekrar oyluyorum bence bu yolla patlama oluyor :D bu açık kapatılmalı
-----------------------------o açık eskiden vardı kapalı olması lazım yani sen oy versende işlememesi lazım.
-
şakirtler sarmış dört bir yanımızı :|