folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Anket Hakkında Bir Soru

Anket Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

arkdaşlar bu anket tekrarlanmadan önce chp önde değilmiydi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.. hepar işin içine girdiğinde sanki oylar bölündü gibime geldi buda akp nin işine geldi galiba :) şu an önde , oylar gene bölündü anasını satim

gene akp gene akp amk.

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam çoğunluk AKP diyorsa doğal olarak ilke çıkacaktır... Normal olmayan nedir ki?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ankette hepar yoktu, onu ekledim, öle olunca dağılmıştı, yeni anket ekleyip sıfırladım oylar bu şekilde...

coklu oy atma girşimi yapan varmı bakayım bi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

millet oyunu neden akpye veriyor bu sitede bile bulgur makarna kömür yardımı alanlar var demekki :D:D

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

aahah dikat etmemiştim amk :D tbtde bile çoğunluk akpde ahah :D si<w milllwt boşuna oyları bölmeyin demiyo bu yüzden diyo işte millet uyok bölelim hepar barajı geçemez yok o  yok bu Alın akp her yerde. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

şahsen bende şifreler kayıtlı fakat firefoxu her kapattığımda yeniden anket çıkıyor. bende tekrar oyluyorum bence bu yolla patlama oluyor :D bu açık kapatılmalı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

şahsen bende şifreler kayıtlı fakat firefoxu her kapattığımda yeniden anket çıkıyor. bende tekrar oyluyorum bence bu yolla patlama oluyor :D bu açık kapatılmalı

-----------------------------

o açık eskiden vardı kapalı olması lazım yani sen oy versende işlememesi lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

şakirtler sarmış  dört bir yanımızı :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 1012 Toplam Mesaj: 8