Anket Kasmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar bu linkteki ankette bulunan sencebence.com oy sayısı artırmak için ne yapmam gerekir ?

http://sosyalmedya.co/2012nin-en-iyi-girisimi-anket/

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

önce anketi incelemen gerekli..

kullanıcı-oy arasındaki ilişkiyi nasıl sağlıyor.. her IP adresinden geçerli bir oy mu kabul ediyor.

Cookie bırakıp bir oy mu kabul ediyor. Sayfayı yeniledikçe yeniden oy verebiliyor musun vs. önce bunları bi netleştirmen gerekir. Sonrası zaten basit kısmıdır.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

önce anketi incelemen gerekli..

kullanıcı-oy arasındaki ilişkiyi nasıl sağlıyor.. her IP adresinden geçerli bir oy mu kabul ediyor.

Cookie bırakıp bir oy mu kabul ediyor. Sayfayı yeniledikçe yeniden oy verebiliyor musun vs. önce bunları bi netleştirmen gerekir. Sonrası zaten basit kısmıdır.

1 den fazla oy kullanılamıyor :( cookie mi yoksa ip adresi mi kaydediyo bilmiyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

dostlar yok mu yardım edecek ?

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Chrome kur makinene; siteyi ac oy ver. hizli mod (ctrl + shift + n tuslarina ayni anda bas) ile tekrar dene oy vermeyi verebiliyorsan gizli modu kapat ac tekar ver yine veriyorsan Tahribat programlari bolumunden denyo yu indir ve oyla dur.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana balık verin.
Toplam Hit: 3295 Toplam Mesaj: 5