folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anketörlük Hakkında Bilgi ? Nedir Ne Degildir Vs Vs

Anketörlük Hakkında Bilgi ? Nedir Ne Degildir Vs Vs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bilenlere sormak istedim..

Anket başına verilen ücret ne kadardır, kuralları nelerdir ?

anketörlük ilanlarında felan 900 tl maas veriyorlar ( öyle yazmışlar en azından )

yada yaptırdıgın anket başına olan çalışmalarda ne kadar veriyorlar ?

Dün gece Alem fm'i dinliyordum, Matrax vardi ( bilenleriniz vardir )

oraya bir genç bağlandı, anketör oldugunu söyledi ve anket başına 5 Tl aldığını söyledi :|

buna inanamıyorum açıkçası...

sizlerin bildigi nedir hocalar, paylaşırsanız sevinirim..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    evt ben birara yapmaya calıstım izmirde bu işi.Fakat yaklaşık 3-4 sayfalık anket verıyorlar elıne genelde (bıze ole oldu) sonrada senı bellı bolgelere gonderıyorlar.O bolgede calısıyorsun.Insanları durdurdugunda 3-4 sayfalık anketı yapasıya kadar zaten enazından 15-20dknı alıyor.Tektek okuyorsun soruları cunku.Ayrıca kımlık bılgısı vermek ıstemıyorlar telefon adsoyad felan.O da problem oluyor cok cesıt adamla muhatap olmus oluyorsun.Sonra anketı doldursanda adam sana yanlıs bılgı verdıyse sen fırmaya dondugunde arayabılıyorlar sıze böle bı anket yapıldımı dıye.Eger numara yanlıs verıldıyse sana o anketın parasını alamıyorsun 3-4 sayfayı okuyup doldurmana ragmen.Kesin garantili bir iş degil 3 gun yaparsn 4.gün gonderebılırler adamı.Paranıda günlük alamayabılıosun haftalık verıcez dıyorlar para muhabbetide sakat bir iş.Yapacagım enson ıslerden bırı heralde bundan sonra.Benıde bırısı durdursa 15-20dkmı veremem acıkcası.Benim bornova/izmirde calıstıgım fırmada günlük 30lira idi 2 yıl once...iyi para hala.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

hojam anketörlükle uğraşacağına git bi düğün salonuna düğünden düğüne paranı al 3 saate 30-50 tl arası para veriyorlar

salonu süpür masaları düzelt örtüleri ser okadar :D

yada fotoğrafcılarla konuş düğünler için nakit para fotoğrafı ver parayı al bahşişte cıkıyor 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------

bilenlere sormak istedim..

Anket başına verilen ücret ne kadardır, kuralları nelerdir ?

hocam anket başına verilen fiyat anketin içeriğine ve yaptıran firmaya göre değişir... 1 milyondan başlar 11-12 milyona kadar cıkar... kuralları sallamasyon yapmayacaksın o kadar kalan kurallar içerisinde veriliri... her anketin kendine göre değişken kuralları vardır... firma ankete cıkarmadan önce sana eğitim verir...

anketörlük ilanlarında felan 900 tl maas veriyorlar ( öyle yazmışlar en azından )

hocam 900 tl anketöre maaş verilen yerler var ancak bunlar haftada 6 gün çalışır sabah belli saatlerde başlar günlük kota vardır ve bunu doldurmak zorunludur... yine aylık kota vardır belli bir miktarın üstünde yapmak gerekir... çalıştığın yere göre değişir...

yada yaptırdıgın anket başına olan çalışmalarda ne kadar veriyorlar ?

hocam yaptığın anket başına gelir yaptığın ankete göre değişir yukarıda da dediğim gibi 1 milyondan başlar 11-12 milyona kadar cıkar...

Dün gece Alem fm'i dinliyordum, Matrax vardi ( bilenleriniz vardir )

oraya bir genç bağlandı, anketör oldugunu söyledi ve anket başına 5 Tl aldığını söyledi :|

buna inanamıyorum açıkçası...

sizlerin bildigi nedir hocalar, paylaşırsanız sevinirim..

-----------------------------

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

yada uzun zaman bu işleri yapmışsındır  artık kaymagını yemek istiyorum dersen araba anketlerine 20-25 tl verdiklerini hatırlıyorum yada doktorlar avukatlar hakimlerle yapılan anketlere uçuk paralar ödüyorlardı birde tanıtım anketleri vardır mesela jb tanıtmını yapacagı yeni içkisinin anketinide istemişti ozamanlar günde 100-120 tl arası kazanmıştım , tabi kısa bi süre içindi sabah 03:00 gibi eve gittigimi hatırlıyorum...

ilk zamanlar benimle anket yapanlar tel numaralarını vermiyorlardı, uyuz oluyodum neden, nasıl, ikna kabiliyeti meselesine takmıştım, orada takıldıgım çocuklardan biri (adı kemal)sorarken gülsene azıcık lan demişti ne kasıyosun kendini... bu cümleden sonra 1,5 sene iyi ekmek yedim bu sektörden  

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 1125 Toplam Mesaj: 5