Anladımki Adobe Bana Göre Değil:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

s.a. müridler

yaw şu adobe adobe adobe beni mahvetti yaw kullanamaya çalıştım ama yok ya anladımki sonunda bana göre değil adobe çok kapsamlı bir prhotoshop sınır yok ama kullanımı da baya karışık birnin size öğretmesi lazım ben göz rengini bile kuzenim göstermeden öncesine kadar yapamıyordum he yaptımda bişi değiştimi yok olmadsı anladımki yapamıyacağım çünkü benim yapmak istediğim fotoğraf makinasında çekilmiş fotoğrafları alıp sivilceleri silcem ne bilim gözleri yeşil yapıca saçları sarı falan yani böle sadece fotoğrafla uğraşcam adobe ise 0 dan bile resim yapmak mümkün yani ben basit ama işime yarıyacak bir program istiyorum anlattıklarıma bakarak bana ne önerirsiniz şunu kullan işini görür dediğiniz bir photoshop varmı

şimdiden tşkkler

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    hakkatten dedigingibi kullanmasi cokzor google da filan arat goruntulu anlatimlarini filan bulursun ben oyle ogrendim goruntulu anlatim bulursam direk linkini koyarim

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

>Hoja kısayol tuslarını öğren zamanla bişiler kaparsn kurcalayarak;  ama baya karısık haklısın :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    Hoja al burda  bişiler  anlatıolr yardımı olr.....   http://www.webdersleri.com/sayfa.asp?id=845
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

acd 4.0 da bile gelen canvas photo programı var orda herşeyikolaylıkla yapıyosun

photoshop ta aslında basit bir program ama temel ,oalrak kalıpları bilmen gerekiyo elimde acds linki yok onun için internetten aratmanı tavsiye edicem kolay gele

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
Toplam Hit: 1620 Toplam Mesaj: 5