Anladımki Adobe Bana Göre Değil:(
-
s.a. müridler
yaw şu adobe adobe adobe beni mahvetti yaw kullanamaya çalıştım ama yok ya anladımki sonunda bana göre değil adobe çok kapsamlı bir prhotoshop sınır yok ama kullanımı da baya karışık birnin size öğretmesi lazım ben göz rengini bile kuzenim göstermeden öncesine kadar yapamıyordum he yaptımda bişi değiştimi yok olmadsı anladımki yapamıyacağım çünkü benim yapmak istediğim fotoğraf makinasında çekilmiş fotoğrafları alıp sivilceleri silcem ne bilim gözleri yeşil yapıca saçları sarı falan yani böle sadece fotoğrafla uğraşcam adobe ise 0 dan bile resim yapmak mümkün yani ben basit ama işime yarıyacak bir program istiyorum anlattıklarıma bakarak bana ne önerirsiniz şunu kullan işini görür dediğiniz bir photoshop varmı
şimdiden tşkkler
-
hakkatten dedigingibi kullanmasi cokzor google da filan arat goruntulu anlatimlarini filan bulursun ben oyle ogrendim goruntulu anlatim bulursam direk linkini koyarim
-
>Hoja kısayol tuslarını öğren zamanla bişiler kaparsn kurcalayarak; ama baya karısık haklısın :)
-
Hoja al burda bişiler anlatıolr yardımı olr..... http://www.webdersleri.com/sayfa.asp?id=845
-
acd 4.0 da bile gelen canvas photo programı var orda herşeyikolaylıkla yapıyosun
photoshop ta aslında basit bir program ama temel ,oalrak kalıpları bilmen gerekiyo elimde acds linki yok onun için internetten aratmanı tavsiye edicem kolay gele