Anlam Veremediğim Ses Sorunu? - Laptop
-
Hacılar bilgisayarı 2-3 hafta önce format attım. Yakın zamanda da kulaklık aldım, sennheiser mx 375. Şu anki sıkıntım bilgisayardaki media programlarında birde youtube da, seste bi zaman sonra bayağı bi düşüş oluyo. Kulaklık fazla ses verdiği için %30larda tutuyorum sesi (Bilgisayarn ana sesini). Ama bi anda düşüş oluyo (Ve bu düşüş ne media programı üzerinde ne de bilgisayarda görünüyo). Media programını tekrar açmak zorunda kalıyorum :/ Hacılar sorun bilgisayarda mı yoksa kulaklıkta mı ? Ben anlam veremedim bu işe :/
Not: Kulaklıkta bazen fanın hafif dönmesi gibi bi ses çıkarıyo. Eski filmlerdeki başlangıçta çıkan hafif cızırtılı sesler gibi. Tabi kabloya dokununcada kulağımda tık tık diye sesler duyuyorum normal olarak. :) Yani kulaklığın kablosu ince olduğundan fazlaca hassas. Bu sesin bilgisayarla alakası olabilir mi?
Kafam almadı bu sesin alçalması olayına sanki kulaklığın driverı felan varda onu yükledik. Nası oluyo anlam veremedim :/
-
Up. Hacılar garanitye vereyim mi, yoksa problem laptopda mı?
-
kulaklıkta sorun yok.. cihaza temiz bi format çek.. düzelmesse gönder.. ben de speakerdan hdd nin sesi gibi sesler duyduğum oluyordu..
-
yunusdogan bunu yazdı
kulaklıkta sorun yok.. cihaza temiz bi format çek.. düzelmesse gönder.. ben de speakerdan hdd nin sesi gibi sesler duyduğum oluyordu..
Eyw hocam dediğin doğru, bilgisayar arada kafasına göre karıştırıcıdan media playerın sesinin otomatik kısıyor. Galiba format felan atıcam, birde onarma felan denicem :)
-
kulaklıkta bir sorun olmadığına emin misin?
kulaklığa temas ettiğimde ses geliyo diyosun sanırım jack kısmında da sorun olabilir pcnin veya kulaklıkta kırılma vs normal bi tepki değil çünkü
-
önce jack'ımızı power'ımıza takıyoruz

-
Hacılar geç gördüm teşekkür ediyorum. Sorun neden olduğunu bilmiyorum ama nasıl olduğuna gelince; Laptoptan fn+ses arttır yapınca pcnin genel sesini açıp multimedya programını karıştırıcıdan kısıyor. o.O Bunun hakkında bilginiz var mı? Bunu her zaman değilde arada bi yapıyor.
http://img163.imageshack.us/img163/4129/ua4u.png
banneduser tarafından 26/Haz/14 16:55 tarihinde düzenlenmiştir -
bendede gülmeyin ama arada oluyor hani araaba şase yaparda ses gelirya aynen öyle :D