Anlamsız İmei Mesajı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Müridler 2 hafta önce kosovadan iphone 5 aldım babamın pasaportu ile burda açtırdım, şuanki sorgulamada kayıtlı gözüküyor yani sorun yok,

01 234567 89abcd e       imei numaram bu iken (örnek)

01 234567 89abcd    (bir rakam eksik) olarak mesaj geldi telefonunuz kayıt dışıdır diye yasal uyarı başlıklı mesaj olarak ne diyor bu ?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

hattını gelen mesajda yazan imei numaralı bi telefona takmışsın ondan dolayı sana mesaj gelmiş kapanacak diye. Senin telefonunla eşleşmiyorsa imei numarası dikkate almana gerek yok

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

hattını gelen mesajda yazan imei numaralı bi telefona takmışsın ondan dolayı sana mesaj gelmiş kapanacak diye. Senin telefonunla eşleşmiyorsa imei numarası dikkate almana gerek yok

hayır işte telefon hat vs herşeyi yeni aldım zaten imei numaram ile mesaj içeriğindeki imei numarası son rakamının eksikliği dışında birebir aynı yani, normal imei numarası 15 iken bana gelen mesajdaki imei numarası 14 rakamlı, bi saçmalık var onu çözemedim, 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

hayır işte telefon hat vs herşeyi yeni aldım zaten imei numaram ile mesaj içeriğindeki imei numarası son rakamının eksikliği dışında birebir aynı yani, normal imei numarası 15 iken bana gelen mesajdaki imei numarası 14 rakamlı, bi saçmalık var onu çözemedim, 

kapanırsa açtırdığın belgelerle tekrar git tekrar açtır mürid. Ama kapanmaz korkma

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Telefonun kapanacak. Son kod dikkate alınmaz.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı

Müridler 2 hafta önce kosovadan iphone 5 aldım babamın pasaportu ile burda açtırdım, şuanki sorgulamada kayıtlı gözüküyor yani sorun yok,

01 234567 89abcd e       imei numaram bu iken (örnek)

01 234567 89abcd    (bir rakam eksik) olarak mesaj geldi telefonunuz kayıt dışıdır diye yasal uyarı başlıklı mesaj olarak ne diyor bu ?

son numaraya aldırma ımeı senın ımeı 

btk yı arayıp dogrulayabılırsın

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

İyi de hem E-Devlet hem de BTK sorgularında IMEI numaram kayıtlı gözüküyor ??

Zodiac tarafından 26/Ağu/14 22:29 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı
    burhan808 bunu yazdı

İyi de hem E-Devlet hem de BTK sorgularında IMEI numaram kayıtlı gözüküyor ??

Sıkıntı yok diyorum halaa hallaaa uzatıyorsun kapanırsa ben açtıracağım :D

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 8