Anlamsız İmei Mesajı
-
Müridler 2 hafta önce kosovadan iphone 5 aldım babamın pasaportu ile burda açtırdım, şuanki sorgulamada kayıtlı gözüküyor yani sorun yok,
01 234567 89abcd e imei numaram bu iken (örnek)
01 234567 89abcd (bir rakam eksik) olarak mesaj geldi telefonunuz kayıt dışıdır diye yasal uyarı başlıklı mesaj olarak ne diyor bu ?
-
hattını gelen mesajda yazan imei numaralı bi telefona takmışsın ondan dolayı sana mesaj gelmiş kapanacak diye. Senin telefonunla eşleşmiyorsa imei numarası dikkate almana gerek yok
-
sezginari bunu yazdı
hattını gelen mesajda yazan imei numaralı bi telefona takmışsın ondan dolayı sana mesaj gelmiş kapanacak diye. Senin telefonunla eşleşmiyorsa imei numarası dikkate almana gerek yok
hayır işte telefon hat vs herşeyi yeni aldım zaten imei numaram ile mesaj içeriğindeki imei numarası son rakamının eksikliği dışında birebir aynı yani, normal imei numarası 15 iken bana gelen mesajdaki imei numarası 14 rakamlı, bi saçmalık var onu çözemedim,
-
Zodiac bunu yazdısezginari bunu yazdı
hayır işte telefon hat vs herşeyi yeni aldım zaten imei numaram ile mesaj içeriğindeki imei numarası son rakamının eksikliği dışında birebir aynı yani, normal imei numarası 15 iken bana gelen mesajdaki imei numarası 14 rakamlı, bi saçmalık var onu çözemedim,
kapanırsa açtırdığın belgelerle tekrar git tekrar açtır mürid. Ama kapanmaz korkma
-
Telefonun kapanacak. Son kod dikkate alınmaz.
-
Zodiac bunu yazdı
Müridler 2 hafta önce kosovadan iphone 5 aldım babamın pasaportu ile burda açtırdım, şuanki sorgulamada kayıtlı gözüküyor yani sorun yok,
01 234567 89abcd e imei numaram bu iken (örnek)
01 234567 89abcd (bir rakam eksik) olarak mesaj geldi telefonunuz kayıt dışıdır diye yasal uyarı başlıklı mesaj olarak ne diyor bu ?
son numaraya aldırma ımeı senın ımeı
btk yı arayıp dogrulayabılırsın
-
burhan808 bunu yazdı
İyi de hem E-Devlet hem de BTK sorgularında IMEI numaram kayıtlı gözüküyor ??
Zodiac tarafından 26/Ağu/14 22:29 tarihinde düzenlenmiştir
-
Zodiac bunu yazdıburhan808 bunu yazdı
İyi de hem E-Devlet hem de BTK sorgularında IMEI numaram kayıtlı gözüküyor ??
Sıkıntı yok diyorum halaa hallaaa uzatıyorsun kapanırsa ben açtıracağım :D