folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Anlayan Arkadaşlar Yardım Ederse Sevinirim Virüsle İlgili Bütün Ses Sürücükerini İptal Ediyor

Anlayan Arkadaşlar Yardım Ederse Sevinirim Virüsle İlgili Bütün Ses Sürücükerini İptal Ediyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

selam kafemde 41 adet bilgisayar var ve bir virüs ag paylaşımını kapatıyor ve ses sürücülerini iptal edip ses cıkmasını engelliyor makinayı resetliyorum bir kac dakka sonra yine aynı ses cıkmıyor agda makinalar birbirini görmüyor yardım ederseniz cok makbule gecer

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

combofix i dene hocam :) aspirin gibi her bi halta iyi geliyor :) dene bi makinede olmassa başka bi yontem ararız :D

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe burdan çek :)

validen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

başlat çalıştıra services.msc yaz

Windows ses yazan yere gel muhtemelen hizmet durduruldu yazar. Başlat butonuna tıkla ses açılır. Aynı virüs bende de var ara sıra kapatıyo sesi. svchostla alakalı sanırım. Generic host bilememne hatası veriyor sonra ses ve ağ gidiyor.

Combofixle temizlemeyi dene ama yine de açamazsan dediğim yolla sesi açabiliyorsun.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Blitz bunu yazdı:
    -----------------------------

combofix i dene hocam :) aspirin gibi her bi halta iyi geliyor :) dene bi makinede olmassa başka bi yontem ararız :D

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe burdan çek :)

-----------------------------
    arkadaşım senin verdigin linki tıklıyorum yükleniyor diyor kapanıyor flaşgetide kapatıyor başka yerden indirdim yüklerken fresh copy diye bir uyarı cıkıyor onu yüklemeniz lazım felan filan olmadı sanırım

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

http://www.forospyware.com/sUBs/ComboFix.exe

Bu link sağlam. Yine olmazsa yazdıgımı dene mutlaka olur

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

cok sagolun beyler gercekten işe yaradı oturtmuyorlardı orda ses cıkmıyor burda filmleri görmüyor ilginiz için herkese teşekkür ederim

Toplam Hit: 831 Toplam Mesaj: 6