Anna Lisa ROSE.. :)
-
Londra'da güzeller güzeli bir fahise yasarmis. Anna Lisa ROSE adindaki bu fahisenin güzelligi bütün Ingiltere'ye yayilmis. Incecik bel.. kiraz dudaklar sari saclar masmavi gözler.. görenlerin kendisinden vazgeçemedigi bu ünlü fahise gecede 5.000 Sterlin alirmis.. ve müsterisine inanilmaz bir gece yasatirmis.
Anna Lisa ROSE un çalistigi genelevin hemen yaninda ise bir 5.000 kisilik bir polis akademisi varmis.. Bu akademi deki genç ögrencilerin hepsi Anna Lisa ROSE a asikmis.. Fakat gecede 5.000 sterlinde iyi paraymis..
günlerden bir gün.. ögrencilerden birinin aklina bir fikir gelmis.. Aralarinda para toplayacaklar ve kura sonucu kazan bir kisiyi ROSE a yollayacaklar.. herkes kabul etmis.. ve herkes 1 sterlin verip kuraya katilmis.. Kura sonucu bir ögrenci bu sansi yakalmis.. Sansli talihliyi yikamislar.. temiz camarsirlar giydirip güzel kokular sürmüsler.. cünkü ertesi sabah bu ögrenci o gece olanlari diger arkadaslarina anlatacakmis..
Anna Lisa ROSE ile inanilmaz bir gece gecirmis.. gecenin sabahinda genç örenci üstünü giyinirken..
Anna Lisa ROSE:
- senden çok hoslandim.. seni tekrar görmek istiyorum. demis
genç ögrenci bir anda çok kötü olmus.. ve buraya ne sartlarda geldigini anlatmaya karar vermis.. durumu anlatmis..
bunun üzerine Anna Lisa ROSE söyle demis :
- ah canim sevgilim.. demek benimle birlikte olabilmek için bunca sikinti çektin.. buna karsilik bende senden ücret almayacagim.. bütün Ingiltere de benimle ücretsiz yatabilmis tek erkek yok.. demis..
ve genç ögrenciye 1 sterlinini geri vermis..
:))
Not: Alıntı değildür ;) -
biliyorum senin hikaye yazma yeteneğin iyi :P
-
eyw :)
-
vay be bu karı kesin bu denyonun karşı komşusunun kızıdır:D
-
Matrax su konuya bi acıklık getir be aga simdi ya hayal gucun cok geniş yada
1) anna lisa rose sensin hayat hikayeni anlattın
2) o 1 sterlini alan ogrenci sensin
harbi tebrik ederim ii yazmıssın -