folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anne Babasına Seni Seviyorum Dediniz Mi Hiç ?

Anne Babasına Seni Seviyorum Dediniz Mi Hiç ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Buğulu bir salı akşamıydı hayat artık gerçekleri söylemeye başlayacakmış gibi duruyordu. ses işittim. bir yürekten yüreğime gelen öylesine berrak öylesine içten ve öylesine candan alaborada kaybolmak ve hayat deryasının azgın dalgalar arasında son anda kurtuldum.Rabbim sanki feryadımı duymuştu derman diye göndermişti sizi. etrafa demet demet ışık saçan fener kızıl gecenin ortasında alevlenen bir ateş mum ucunda titreyen istikrarlı bir kıvılcımsınız siz. bir başka yanıyor artık hayat bende dudak bükmüyorum hüzne, çekip gitmiyorum kızgınlıkta dost oluyorum sorunlarımla onlara derdimi anlatıyorum ve dertlerini dinliyorum. daha doğrusu seviyorum hayatı ve yaşamayı...

Annem,Babam onlara bir kere seni seviyorum demeyen dilimi koparırcasına bağlıyorum her akşam yüzlerine SİZİ SEVİYORUM SİZİ SEVİYORUM. diye

gözlerim artık sadece bakmıyor görüyorum sevincin gözyaşlarını. duyuyorum hüznün ayak seslerini inceden ey beni bir damla kandan yaratan rabbim sana şükürler olsun. 

Yaratılışın kaynağı sevgiyse sizi seviyorum ey bütün yaratılmışlar. 

anne babamıza her gün seni seviyorum diyebilecek babayiğit varmı? tabir şekli nasıl olursa olsun canım annem yada ey annem yeterki seni seviyorum deyin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

döktürmüşünüz bayım.

ben diyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hocam güzel bi yazı paylaşmışsın fakat bunu sürekli söleyip sıradanlaştırmaktansa hissettirmek daha anlamlı olur gibi bence ama yinede ifade etmek lazım bi iki kere ne sözler söyleniyor sonra söyleyenler söyledikleriyle çelişiyor
Toplam Hit: 945 Toplam Mesaj: 3