Anne Babaya Sigarayı Bıraktırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    anne babaya sigarayı bıraktırmak için ne çeşit yöntemler biliyorsunuz? veya hayalinizde neler oluşturabiliyorsunuz bakalım...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

smoke patch :P

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Patlıcan suyu.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    akşamdan tütününü dikkatlice tığ ile çıkart hafif karabiber kar,kibrit ucuyla da geri ittir tütünü,bırakmaz ama ara verir:P.Birde yerden izmarit toplayan bir eleman vardı.Sahilde ne kadar izmarit varsa toplardı.Bu oturdu bunları kardı bir sigaranın tütününü çıkarttı bunu depti içine a.q. 1 hafta sigara felan içmedi.

bir anı:
       çarşıda mal mal oturmuş millete bakıyordum(eminönünü çorapçı han civarı) bir adam yanından geçen hammala sigara uzattıydı.adam sigarayı keyif yaktı paaaat! bir ses ödü b*kuna karıştı o an.Elinde kalan yarım sigarayı da korku ve stresten içtiydi :D.Taktir etmiştim saigarayı veren adamı:P

iyi biri değil... TBT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ya tabi annem de beni kıçıma torpil sokup patlatsın:D

arkadaşlar ben de düşündüm böyle şeyleri ama kızdırmaacak bir şeyler olması lazım...iknanın gücünü kullanalım:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    sigara basına 5 ykr al yada 50mi oluo ondan işte  bi süre sonra cüzdanlarında para bitio we en azından sen warken içmiolar :D

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 1265 Toplam Mesaj: 6