Anneler Günü
-
Belki başlık vardır. özr dilerim eklemek istedim...3 gündür radyoda sürekli bu seslendirmeyi dinliyordum.
http://rapidshare.com/files/114185541/Anneler_guenue.mp3.html
Olmasaydın olmazdım Anne...
Şimdi yokluğunda varlığınının ne değerli bişey olduğunu varlığımın kıymetinden daha fazla anlar oldum Anne...
Bu sadece o zahmetli 9 ayın hatrına yazılmış eskitme sözcüklerin değersiz dizeleri değil Anne...
Bu seninle geçirdiğim ömrün seninle büyüdüğüm hazırlandığım dünyanın yokluğunda bana söylettikleri Anne...
Hani korkarya insan! İlk nidası Anne! olur. işte annelik buymuş Anne...
Hani canın acır ya hani kesilir ya beden kim sararsa sarsın o yarayı Anne...Elindir asıl şifası anladım...
Annecim varlığın yeter dediğim tek insan sensin.Tüm günler hatta ömrüm senin olsun...
Anneler günün kutlu olsun. Tüm Annelerimin Anneler gününü kutlarım...
Üzüntülüyüz. evet farkındayım. hem arkadaşımız hemde şehitlerimizin acısı var. Allah bize sabır versin:(
Eyvallah.
-
Hıncal Uluç'un 9 yıldır rutin olarak anneler gününde yazdığı yazıyı bilirim..Her seferinde de hüzünlenirim :(
Bütün annelerimizin ellerinden öper,anneler gününü kutlarım..
-
annem hayatımda çektiğim acıların başmimarı olduğu için bugün bana hiçbirşey ifade etmiyor.yıllar önce bir anlık gazla erkenden kalkıp hediyelikçiden hediye almıştım anneme ama o bana unutamayacağım şekilde bağırıp,çağırmıştı.anneler gününde bunu hatırlarım. ama herkesin anneler gününü kutluyorum
-
Bütün annelerimizin ellerinden öper,anneler gününü kutlarım..
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
annem hayatımda çektiğim acıların başmimarı olduğu için bugün bana hiçbirşey ifade etmiyor.yıllar önce bir anlık gazla erkenden kalkıp hediyelikçiden hediye almıştım anneme ama o bana unutamayacağım şekilde bağırıp,çağırmıştı.anneler gününde bunu hatırlarım. ama herkesin anneler gününü kutluyorum
-----------------------------bir insanın annesine nasıl bu kadar nefret duyacağına şaşırdım doğrusu halati ruhiyeni bilmiyorum ama hiç bir annenin bunu hakketmediğini düşünüyorum
dipnot:tüm fenerlilerin anneler günü kutlu olsun
-
Annelik kadar kutsal bir duygu daha tanımıyorum anneleri tanıdıkça...
-
Anneler başımızın tacıdır.