Anneler Günü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Belki başlık vardır. özr dilerim eklemek istedim...3 gündür radyoda sürekli bu seslendirmeyi dinliyordum. 

http://rapidshare.com/files/114185541/Anneler_guenue.mp3.html

Olmasaydın olmazdım Anne...

Şimdi yokluğunda varlığınının ne değerli bişey olduğunu varlığımın kıymetinden daha fazla anlar oldum Anne...

Bu sadece o zahmetli 9 ayın hatrına yazılmış eskitme sözcüklerin değersiz dizeleri değil Anne...

Bu seninle geçirdiğim ömrün seninle büyüdüğüm  hazırlandığım dünyanın yokluğunda bana söylettikleri Anne...

Hani korkarya insan! İlk nidası Anne! olur. işte annelik buymuş Anne...

Hani canın acır ya hani kesilir ya beden kim sararsa sarsın o yarayı Anne...Elindir asıl şifası anladım...

Annecim varlığın yeter dediğim tek insan sensin.Tüm günler hatta ömrüm senin olsun...

Anneler günün kutlu olsun. Tüm Annelerimin Anneler gününü kutlarım...

Üzüntülüyüz. evet farkındayım. hem arkadaşımız hemde şehitlerimizin acısı var. Allah bize sabır versin:(

Eyvallah. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Hıncal Uluç'un 9 yıldır rutin olarak anneler gününde yazdığı yazıyı bilirim..Her seferinde de hüzünlenirim :(

Bütün annelerimizin ellerinden öper,anneler gününü kutlarım..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    annem hayatımda çektiğim acıların başmimarı olduğu için bugün bana hiçbirşey ifade etmiyor.yıllar önce bir anlık gazla erkenden kalkıp hediyelikçiden hediye almıştım anneme ama o bana unutamayacağım şekilde bağırıp,çağırmıştı.anneler gününde bunu hatırlarım. ama herkesin anneler gününü kutluyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Bütün annelerimizin ellerinden öper,anneler gününü kutlarım..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    annem hayatımda çektiğim acıların başmimarı olduğu için bugün bana hiçbirşey ifade etmiyor.yıllar önce bir anlık gazla erkenden kalkıp hediyelikçiden hediye almıştım anneme ama o bana unutamayacağım şekilde bağırıp,çağırmıştı.anneler gününde bunu hatırlarım. ama herkesin anneler gününü kutluyorum
    -----------------------------

bir insanın annesine nasıl bu kadar nefret duyacağına şaşırdım doğrusu halati ruhiyeni bilmiyorum ama hiç bir annenin bunu hakketmediğini düşünüyorum

dipnot:tüm fenerlilerin anneler günü kutlu olsun 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Annelik kadar kutsal bir duygu daha tanımıyorum anneleri tanıdıkça...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Anneler başımızın tacıdır.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 7