folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Anneler Günü Yardımı" Bankaya Hücum Ettirdi.

"Anneler Günü Yardımı" Bankaya Hücum Ettirdi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Türkiye çapında fiskos mekanizması ile kulaktan kulağa ve telefonla yayılan bir söylenti halkı banka şubelerinin önünde kuyruğa sokmaya yetti. İşte fısıltının gücü!

İstanbul Bağcılar'da oturan bir sanatçı dostuğumuz bu sabah telefonla arayarak, "Kaymakamlıklar Anneler Günü  için bir kampanya düzenlemiş. TC Kimlik numarasının sonu 4 ile biten vatandaşlara, 400 lira veriyorlarmış. Bu doğru mu?" diye sordu.

Kendisini Üsküdar'daki kız kardeşinin arayarak haber verdiğini söyleyen Bağcılar'daki sanatçı dostumuz eş ve dosttan bu yönde çok telefon aldıklarını ve Ziraat Bankası şubeleri önünde kuyruklar oluştuğuğunu söylüyordu...

Araştırdık baktık böyle bir şey söz konusu değildi. Ama bankalara gidenler olduğu doğruydu. Biz haberi hazırlarken AA'dan gelen bir haber de Iğdır'da TC kimlik numarasının son rakamı 2 ve 4 ile biten kadınlara Anneler Günü dolayısıyla 400 TL yardım yapılacağı iddiaları üzerine bazı kadınlar, banka önünde kuyruk oluşturduğunu belirtiyordu. Demek ki söylendi sadece İstanbul'u değil Anadolu'yu da sokaklara dökmüştü.

Kent merkezinde 2 gün önce vatandaşlar arasında TC kimlik numaralarının son rakamı 2 ve 4 ile biten kadınlara ''Anneler Günü'' nedeniyle 400 TL yardım yapılacağı yönünde söylenti dolaşmaya başladı.

Söylentiye inanan bazı kadınların, erken saatlerden itibaren Ziraat Bankası önünde kuyruk oluşturdukları gözlendi. Bankanın açılmasının ardından yetkililerin iddiaların gerçek olmadığını belirtmesi üzerine, bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Banka önünde bekleyen kadınlardan bazıları, ''Bunlar yalansa neden bize söylemediler. Sabahın erken saatlerinden beri buradayız. Ayıptır'' dedi.

Vali Saffet Karahisarlı ise gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Valilik olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ettiklerini belirten Karahisarlı, ''Maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım yapıyoruz. Bu konuda da kendilerine bilgi veriyoruz. Vatandaşlarımızdan söylentilere inanmamalarını istiyoruz'' dedi.

#######################

bizim halkımız neden bu kadar cahil acaba yoksa krizden dolayımı böyle bir hücum oldu anlamak zor ama bunu kimse söylediyse çok çabuk yayıldı.Babam anlattı onların iş yerlerindeki aşçı kadınlar da gitmiş işi bırakıp :D

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

bugün bankada işim wardı çocuğunu alan gemiş dağılmakta bilmiyorlar görevliler yok diyor hala ısrar ediyolardı:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    bu komedı bızım iş yerindede  sabahtan beri sürüyor  milleti ikna edemedim en sonunda gidip cinsiyeti mi değiştirip ikna etmeyi düşündüm ama paydos zili çaldı

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fisilti gazetesinin izdihami

Bankadakiler kafayi yemis bugun :D

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 874 Toplam Mesaj: 4