Anno 1404 Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

arkadaşlar geçenler anno 1404 isimli oyunu indirdim yükledim kurdum oyuna tıkladım girdim mouse nin imleci geldi ama görüntü bi türlü gelmedi arkada müzik calıyor ama görüntü gelmiyor sonra bi kaç yere sordum dediler divx güncelle gittim divx 10 indirdim kurdum artık oyuna tıklıyorum tam girecek gibi yapıyor  bu sefer siyah ekranda gelmiyo mouse kum saatti gibi oluyo girecekken oyundan atıyor ve tekrar masaüstüne dönüyo hiç bi hata mesajıda vermiyo sistemim oyuna yetiyo ayrıca dikkatimi çeken bişey daha var bu oyuna tıkladıgımda oyundan atınca oyun klasöründe AnnoCrash diye bi text dosyası oluşuyo ve içinde

>15.07.2009 15:22:37] StackTrace (ThreadID 6904, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):

>16.07.2009 11:29:18] StackTrace (ThreadID 1680, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):

>18.07.2009 11:01:40] StackTrace (ThreadID 3052, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):

girdiğim gün ve saatlerde oluşan hatalar yazıyor nedendir sorun nasıl çözebilirim ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    ekran kartını güncellesen birde kullandıgın crackten sorun çıkarmış olabilir

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Crack indirdiğim sitede yayınlanan crackti benle beraber 1 kişi hariç başka bu sorunu yaşayan olmamış hepsi aynısını kullanıyo ATI radeon HD 4350 nin güncel driverını bulamadım bide :/

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2848 Toplam Mesaj: 3