folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anonim Domain - Soru

Anonim Domain - Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Bu anonim domain registrar nasıl işliyor? Sonuçta ben bilgilerimi adama vermiyor muyum? ICANN benim bilgilerimi nasıl göremiyor :S O zaman domain nasıl bana ait oluyor, biri açıklayabilir mi?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Up olsun bilen yok mu? :S

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam bu işlem sadece domain firmaları tarafından yada kullancılar tarafından görüşemiyor yani senin bilgilerin kayıt olurken verdigin tüm bilgiler icann a gidiyor sadece kişisel kullanıcılar sorguladıgında domain bilgileirni göremiyor. ama icann her türlü görüyor.

birde unutmadan mesela bi domain aldınız gittiniz who.is üzerinden sorgulattınız bilgileriniz geldi sonra siz gittiniz bilgilerinizi gizlediniz ... işte bunun hiç bir yararı yok her türlü çıkıyor çogunlukla.

ama anonim domain alma diye bişey yok diye biliyorum

Toplam Hit: 758 Toplam Mesaj: 3