Anonim Vps Ve Domain Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

S.a arkadaşlar, ben anonim olarak vps ve domain almak için güvenilir adres arıyorum. Güvenilir olması sağlıklı çalışsın ve 2 gün sonra suncuyu kaptmasın. İstikrarlı bir firma olsunlar.

Bu konuda yardımınız gerekiyor, saygılar.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Geçen mail atmış 1,5 yıl felan kullandım memnundum taki site 1 saat kapalı kalıp o 1 saatte telefonunu açmayana kadar sonra taşıdım siteleri sonra pişman oldu sms le haber sistemi felan kurdu etti ama geçti o pazar

Samet zafer kaçmaz sahibi Denizlide yeri belli mekanı belli 1 saat sonra dövebilecek uzaklıktayım  normalde bu fiyatları genelde siteye koymuyor özel kampanyaları oluyor bu bak istersen

4 GB RAM
    2 ADET İŞLEMCİ
    100 GB HDD
    LİMİTSİZ TRAFİK
    PLESK ÜCRETSİZ
    WİNDOWS VEYA LİNUZ İŞLETİM SİSTEMİ

SİPARİŞ VERMEK İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GECİNİZ. 

http://WWW.UZMAN.COM.TR

DJ_Alper tarafından 26/Haz/15 09:02 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

@dj_alper alpi adam anonim vps alabilecegim bi yer demis :D tr'de olmaz o is. anonim istdigine gore zaten vardir bir is isin icinde :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

@dj_alper alpi adam anonim vps alabilecegim bi yer demis :D tr'de olmaz o is. anonim istdigine gore zaten vardir bir is isin icinde :D

Ramazan boşunca düz mantık hocam :) biraz kafa dumanlı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Geçen mail atmış 1,5 yıl felan kullandım memnundum taki site 1 saat kapalı kalıp o 1 saatte telefonunu açmayana kadar sonra taşıdım siteleri sonra pişman oldu sms le haber sistemi felan kurdu etti ama geçti o pazar

Samet zafer kaçmaz sahibi Denizlide yeri belli mekanı belli 1 saat sonra dövebilecek uzaklıktayım  normalde bu fiyatları genelde siteye koymuyor özel kampanyaları oluyor bu bak istersen

4 GB RAM
    2 ADET İŞLEMCİ
    100 GB HDD
    LİMİTSİZ TRAFİK
    PLESK ÜCRETSİZ

vds mi hocam bu? fiyat alabilir miyim? bir de video render yapar mı bu?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

4 GB RAM
    2 ADET İŞLEMCİ
    100 GB HDD
    LİMİTSİZ TRAFİK
    PLESK ÜCRETSİZ

vds mi hocam bu? fiyat alabilir miyim? bir de video render yapar mı bu?

24 haziran da gönderilen mail de

SADECE 2 STOK VDS YILLIK 250TL 

yazmış

Toplam Hit: 1080 Toplam Mesaj: 6
vps anonim vps anonim domain