Anonymous‘Un Yeni Bombası "İlluminati Ve Uzaylılar"
-
Geçtiğimiz aylarda Telekominikasyon İletişim Başkanlağı'na siber saldırı düzenleyen uluslararası hacker grubu Anonymous olduğunu iddia eden bir grup, internetten yayınladığı video'da, gelecek haftalar içersinde dünya üzerinde 1900'den beri bulunan uzaylıların varlığına dair kanıtları dünya kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi. Mesajda, uzaylı "gerçeğinin" UFO'ların çok ötesinde olduğu, söz konusu uzaylıların uzun zamandır insanlarla temas içersinde oldukları bildiriliyor. Anonymous tarafından yayınlandığı iddia edilen mesajın kendisi hayli ilginç:
"Dünya vatandaşlarına selamlar. Şu anda İlluminati'ye dair elimizde bilgi mevcut ve bunu sizlerle paylaşacağız. Bu bilgiye daha önce sahip olup saklayanların neden öyle yaptığını kavrayabiliyoruz ancak bu tercihlerini kabul etmiyoruz. Gerçeğe ve içinde bulunduğumuz evrene dair doğruları bilmek her insanın doğuştan hakkıdır"
Öteki taraftan grubu yakından takip ettiğini söyleyen kimi yorumcular, videonun Anonymous'a ait olmadığını, onların ismini kullanan başka bir grubun Anonymous'u kullandığını iddia ediyor
http://www.youtube.com/watch?v=xtigQIc7mdk&feature=player_embeddedMoDS:Konudaki gereksiz mesajları temizledim bu tarz gereksiz tartışmalarda mesajları silmekten daha ötesi yapılır emin olun.
-
illimunati.org vardı :D illimunaticiler ordaki zamanı tutuyorlardı :D dünya çökecekti bişiler olacaktı :D noldu ? simdi tekrar actım o siteyi.atatürkle ilgili bişiler var.bu illimunaticiler bsg..
ha unutmadan 2012 deyiz..ne zaman öleceğimizi bekliyoruz :D saka gibi.. -
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------illimunati.org vardı :D illimunaticiler ordaki zamanı tutuyorlardı :D dünya çökecekti bişiler olacaktı :D noldu ? simdi tekrar actım o siteyi.atatürkle ilgili bişiler var.bu illimunaticiler bsg..
ha unutmadan 2012 deyiz..ne zaman öleceğimizi bekliyoruz :D saka gibi..
-----------------------------
Ayni şekilde buda fos cikacaktır .:) -
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------illimunati.org vardı :D illimunaticiler ordaki zamanı tutuyorlardı :D dünya çökecekti bişiler olacaktı :D noldu ? simdi tekrar actım o siteyi.atatürkle ilgili bişiler var.bu illimunaticiler bsg..
ha unutmadan 2012 deyiz..ne zaman öleceğimizi bekliyoruz :D saka gibi..
-----------------------------
Ayni şekilde buda fos cikacaktır .:)
-----------------------------İlluminati gerçek. Aksini iddia eden hiçbir şey bilmiyordur. Adım gibi eminim. İlluminatinin temeli çok eskiye dayanır.
Dünya çökecek vs. sadece yeni yeni öğrenmeye başlayıp olayın gazına gelen türklerin uydurmasıdır sadece.
(Birde illuminati mason diyenler var. Onlar mason değil Spiritüalist.) -
çok kasmaya gerekyok sonunda hepimiz ölecez
karı sesine çevirmiş sesini anlamasınlar diye
-
ufolarıda hacklerler yakında '' suan bi ufoyu kontrol ediyoruz birazdan uzaylıların mınagoyacaz '' diye bi videoda koyarlar
-
altyazı neyim yok mu? 16 yıldır ingilzce dersi görüyorum ama hala anlayamıyorum :/
illuminati yok diyen aynen bişey bilmiyordur diye düşünüyorum.
-
http://michaelsikkofield.blogspot.com/
valla hacılar bu adamın yazılarını okuyun detayları iyi algılayın bağlantıları iyi kurun olabilirmi lan diceksiniz...adamın en azından anlatış tarzı fln güzel ben şahsen bi gecede bütün yazıları okuduydum oha dediydim....sonuç herşeyin temelinde iyi ve kötünün savaşı var...olay bu..
-
bu 2012 cilerin az kaldı 6-7 sonra ne diyecekler bakalım uzaylımı gelio galaktikler mi gelio kim gelecekse gelsin artık :)))
bu sene bitsin uzay gemisi rötar yaptı 2022 ye anca derler :S
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------ufolarıda hacklerler yakında '' suan bi ufoyu kontrol ediyoruz birazdan uzaylıların mınagoyacaz '' diye bi videoda koyarlar
-----------------------------ayt helikopter heykliyomuş sen bilmiyon mu :) vidyoda bi tane mal iştahlı iştahlı anlatıyodu :D vidyoyu bulan eklesede bi daha gülsek :D