Anroid‘Ten İOS‘ A
-
Hocalar daha önceden Whatsapp'ı Android te kullanıyordum ama şimdi İOS a geçtim ve Androidde olan konuşmalarım kaldı :((( Androiddeki whatsapp mesaj yedeklerini İOS a nasıl atabilirim ??
-
Android'de ayarlardan yedekleme yaptın mı? Eğer yaptıysan eşitleme ile geri yükleyeceğini düşünüyorum.
-
IskeletDalagi bunu yazdı
Android'de ayarlardan yedekleme yaptın mı? Eğer yaptıysan eşitleme ile geri yükleyeceğini düşünüyorum.
yedeklemeyi yüklü olan cihaza yapıyor herhangi bir yedekleme servisine yüklemiyor .
hcama androiddeki yedeklerini, eger ios cihazın jb yapılmışsa belki geri yükleyebilirsin ama ikisde farklı sistem bilmiyorum nasıl olur.
-
ElizaBeTH bunu yazdıIskeletDalagi bunu yazdı
yedeklemeyi yüklü olan cihaza yapıyor herhangi bir yedekleme servisine yüklemiyor .
hcama androiddeki yedeklerini, eger ios cihazın jb yapılmışsa belki geri yükleyebilirsin ama ikisde farklı sistem bilmiyorum nasıl olur.
Tamamen tahmin
-
Yedeklemeyi yaptım database elimde şuan bunu İOS da whatsappta nasıl yüklerim .. Androidte ki gibi konuşmalar nasıl tekrar aynı olur.. :((
-
androidli cihazlarda hafıza kartı olduğu için yedeklemeyi direkt karta yapıyor. ios larda hafıza kartı desteği yok diye biliyorum. dolayısıyla sen yedeği geri almayı unut taa ki tekrar android e geçip aynı hafıza kartını kullanana kadar
-
whatsapp amca derkı txt olarak kaydet
maıl e at
sonra ıphona gec ve txt yı ındır
kady tarafından 07/Ara/14 01:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu programı kur bilgisayarında whatsapp ı çalıştırabilirsin bunun sayesinde. Yedeğini tekrar yükleyebilirsin elinde android cihazın yoksa. Sonra nasıl yaparsın bilmiyorum ama belki bi çıkış yolu bulabilirsin burdan.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Bu programı kur bilgisayarında whatsapp ı çalıştırabilirsin bunun sayesinde. Yedeğini tekrar yükleyebilirsin elinde android cihazın yoksa. Sonra nasıl yaparsın bilmiyorum ama belki bi çıkış yolu bulabilirsin burdan.
Ben zaten whatsapp ı bu programdan kullanıyordum hocam :D biliyorum yanii bunu. Bundan İos a nasıl olur orası imkansız galiba .s.s
-
whatsapp'ı facebook aldigindan beri bir itici geliyor;
daha once tum iletisim encoded olarak gelip gitmesine ragmen birkac hafta once tum iletisimi sifresiz olarak gonderip almaya basladi, network capture ederseniz sizde goreceksiniz, bu sebeple tavsiyem telegram olacaktir size ;)