Antalya - İş - Kalıcak Yer - Yardım
-
Arkadaşlar ben afyonda oturuyorum Cuma günü saat 2 de antalya DEDEMAN otelde bir iş görüşmesine katılacağım hayatım hiç akdeniz bölgesinin sınırları içine dahi girmemiş biri olarak...
1 - Kalıcak yer Ucuz Pansiyon lazım 1 gece kalacağım sadece
2 - Dedeman oteli ne yakın yer olursa pansiyon güzel olur
3 - bu dedeman otele nasıl gidilir nerdedir.
4 - antalyalı müridlerden yardım istiyorum :)
5 - iş görüşmesi olucağı için hiç mülakata girmemiştim amk şimdi mülakata katılıcam ama tam saatinde orda olmam lazım ki bana yardımcı olursanız sevinirim aklıam geldikçe başlıkta ayzarım şimdiden teşekkürler herkese...
-
Bana bu iş daha mantıklı geliyor, yeni insanlar tanımak , sabaha kadar otel odasında kös kös oturmamamk..
http://www.couchsurfing.org/ -
Dedeman oteli lara yolu üzerinde fakat orada kalabiliceğin ucuz bir pansiyon yok ben antalyadayım her yerini bilirim kafana bişeyler takılırsa yardımcı olurum hocam
-
1 gece içinse saat kulesinin oraya varmadan solda pasaj içinden geçince bi otel vardı cok bakımlı degil ama ucuz 15-20 lira civarindaydi tam adını hatırlamıyorum
-
Otogarda iner inmez önünde terminal otobusune 1,75 tl ödeyip bozkan petrolun orada (laura migros avm) ineceksin..
bozkan petrolun arkasında pansiyona yerleşeceksin 2-3 tane var ekenomik..konakladıktan sonrada dedeman sana 10 -15 dk mesafede zaten.kalkıp ister yürüyerek istersen otobüsle dedeman otele ulaşabilrsin.
daha olmassa bana ulaş yardımcı olmaya çalışırım.
la hajım neyle gelecen otobüs falan dedik uçarak yada arabyla geleceksen söle ona göre tarif edek
-
Hocam şehir merkezine gelirsin özellikle kale içi civarında ucuz pansiyonlar mevcut.Şehir merkezinden, Dedeman'a otobüs veya dolmuş ile 15 dakika bile sürmeden ulaşırsın.Dedeman tarafında ucuz pansiyon bulman zor olur gerçi Antalya'da uzak, yakın kavramı pek yoktur. (İstanbul'a, Ankara'ya göre...)
Edit : sorunun olursa pm at yardımcı olurum bende.
-
hocam otobüsle geleceğim, ama perşembe gelsem pansiyona yerleş merleş 1 gün kalayım diyorum ben normalde 3 saaaaat burdan orası ama riske atmak istemedim olayı...
-
dostum Kaş'a felan gelseydin sana açardım kapılarımı (: Merkeze geliyormuşsun. Kaş'tayım ben.
-
Hocam dedemanın oralarda ucuz yer pek bulamazsın gibime geliyor sen 100. yıl güllük şarampol veya meltem civarlarında ucuz pansiyonlara bakabilirsin
-
hocam sezoo antalyadan die biliorum ona danışabilirsin
-
hoca pm at yardımcı olurum.