folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalya - İş - Kalıcak Yer - Yardım

Antalya - İş - Kalıcak Yer - Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben afyonda oturuyorum Cuma günü saat 2 de antalya DEDEMAN otelde bir iş görüşmesine katılacağım hayatım hiç akdeniz bölgesinin sınırları içine dahi girmemiş biri olarak...

1 - Kalıcak yer Ucuz Pansiyon lazım 1 gece kalacağım sadece

2 - Dedeman oteli ne yakın yer olursa pansiyon güzel olur

3 - bu dedeman otele nasıl gidilir nerdedir.

4 - antalyalı müridlerden yardım istiyorum :)

5 - iş görüşmesi olucağı için hiç mülakata girmemiştim amk şimdi mülakata katılıcam ama tam saatinde orda olmam lazım ki bana yardımcı olursanız sevinirim aklıam geldikçe başlıkta ayzarım şimdiden teşekkürler herkese...

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bana bu iş daha mantıklı geliyor, yeni insanlar tanımak , sabaha kadar otel odasında kös kös oturmamamk..

http://www.couchsurfing.org/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Dedeman oteli lara yolu üzerinde fakat orada kalabiliceğin ucuz bir pansiyon yok ben antalyadayım her yerini bilirim kafana bişeyler takılırsa yardımcı olurum hocam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

1 gece içinse saat kulesinin oraya varmadan solda pasaj içinden geçince bi otel vardı cok bakımlı degil ama ucuz 15-20 lira civarindaydi tam adını hatırlamıyorum

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Otogarda iner inmez önünde terminal otobusune 1,75 tl ödeyip bozkan petrolun orada (laura migros avm) ineceksin.. 

bozkan petrolun arkasında pansiyona yerleşeceksin 2-3 tane var ekenomik..konakladıktan sonrada dedeman sana 10 -15 dk mesafede zaten.kalkıp ister yürüyerek istersen otobüsle dedeman otele ulaşabilrsin.

daha olmassa bana ulaş yardımcı olmaya çalışırım.

la hajım neyle gelecen otobüs falan dedik uçarak yada arabyla geleceksen söle ona göre tarif edek

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam şehir merkezine gelirsin özellikle kale içi civarında ucuz pansiyonlar mevcut.Şehir merkezinden, Dedeman'a otobüs veya dolmuş ile 15 dakika bile sürmeden ulaşırsın.Dedeman tarafında ucuz pansiyon bulman zor olur gerçi Antalya'da uzak, yakın kavramı pek yoktur. (İstanbul'a, Ankara'ya göre...) 

Edit : sorunun olursa pm at yardımcı olurum bende.

Asla Asla Deme. . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam otobüsle geleceğim, ama perşembe gelsem pansiyona yerleş merleş 1 gün kalayım diyorum ben normalde 3 saaaaat burdan orası ama riske atmak istemedim olayı...

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

dostum Kaş'a felan gelseydin sana açardım kapılarımı (: Merkeze geliyormuşsun. Kaş'tayım ben.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Hocam dedemanın oralarda ucuz yer pek bulamazsın gibime geliyor sen 100. yıl güllük şarampol veya meltem civarlarında ucuz pansiyonlara bakabilirsin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam sezoo antalyadan die biliorum ona danışabilirsin 

dewdim dewrildim geldim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

hoca pm at yardımcı olurum.