Antalya - Kaş , Tatil Üzerine ..
-
Arkadaşlar uzun süredir kafamı dinleyebiliceğim , sakin , biramı ve sigaramı alıp kumsala yayılıp sabaha kadar gökyüzünü seyredebiliceğim bir yer aramaktaydım. Uzun süren araştırmalarım ve arkadaş tavsiyeleri üzerine buraya tatile gitmeye karar verdim , lakin forumda antalya da yaşadığını bildiğim ve burası hakkında illaki bilgisinin olabiliceğini düşündüğüm arkadaşlardan fikir edinmek istiyorum.
istediğim öncelikli şeyler ufak , itin kopuğun olmasının zor olduğu , böyle dağlar arasında kalmış ufak bir sahile ve temiz bir denize sahip bölgede ki pansiyon yada hotel farketmez sadece sakin bir yer arıyorum , buraya vardıktan sonra gitmemi önerebiliceğiniz yerler nereleridir ? pansiyon yada hotel farketmez dediğim gibi .)
dipnot: konu geyiğe çevrilmezse çok sevinirim , gerçekten hemen herşey hazır sadece sizlerin bilgileri doğrultusunda planımı yönlendiricem , şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler .)
-
iki yer var
OLYMPOS
yada
KAŞ - PATARA ikisinden biri olymposda hersey mevcut kaş patarada huzuru bulursun :)) kefil olurum ıkı yerede :)
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------iki yer var
OLYMPOS
yada
KAŞ - PATARA ikisinden biri olymposda hersey mevcut kaş patarada huzuru bulursun :)) kefil olurum ıkı yerede :)
-----------------------------damlamaya yakın oralara kafanı şişirebilirim hoca .)
-
eger yannız geleceksen eşlik ederim :)) olympos ta beraber takılırız sıkıntı yok
-
çıralı civarı...
-
ölü denizmi ne öle bi yer vardı orda.
bende 3 5 sene önce gitmiştim kaş'a, amfi tiyatroya giden bi yol var ince boğazın o tarafa doğru. ama daha kasabadan çıkmadan önce yolun ortaasında bi çeşme var, o çeşmeden su içme : )) ordan su içen kaş'ı bırakamaz derler, yok canım daha neler demiştim, içtim buz gibi su, geri dönmek istemedim :p
uyuyan dev e git, o sıcakta biraz bayır çıkman gerekicek ama idare et: )) bütün akdeniz ve kaş ayaklarının altında.
orda her yer sakin, özellikle bi yer olsun diye uğraşmana gerek yok bence. heryerde olduğu gibi orda da kro abaza var.
iyi tatiller : ))
-
Antalya - Kalkan
-
Herkesin dediğini sikdiret sen bence en güzel yer kaş mutlaka oraya git diğer söylenenleri kulak arkası et.
Antalyada gidebiliceğin en en güzel yer KAŞ..
-
türkiyenin en güzel yeri kaş zaten tartışmaya gerek yok